Principal » Windows » Ediția desktop nxpowerlite9.1.2

Ediția desktop nxpowerlite9.1.2

Windows  : Ediția desktop nxpowerlite9.1.2

NXPowerlite Desktop Edition este unul dintre programele cele mai populare pentru a optimiza fișierele din Windows. Aplicația acceptă diferite tipuri de fișiere, inclusiv, printre altele, documente, prezentări, imagini și foi de calcul fotografice.

Programul reduce dimensiunea fișierelor individuale și datorită acestui spațiu mai puțin pe hard disk. Fișierele optimizate rămân în formatele originale, menținând toate atributele lor, iar imaginile fotografice reduse nu pierd pe calitate. NXPowerlite Desktop Edition reduce dimensiunea datelor create în următoarele aplicații: Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft PowerPoint, OpenOffice sau Lotus Symphony.

În plus, programul se integrează cu pachetul Microsoft Office Office și comprimă automat toate atașamentele trimise electronic. Aplicația este, de asemenea, caracterizată printr-un grad ridicat în timpul compresiei datelor și o interfață simplă de utilizator prin intermediul căreia putem optimiza rapid și ușor mai multe fișiere în același timp. În plus, folosind profiluri gata realizate, puteți converti datele adaptate pentru a imprima sau pentru dispozitive mobile.

Atenţie!

  • Programul NXPowerLite Desktop Edition este disponibil în versiunea de încercare și permite 30 de zile de testare gratuită.

Recomandat
Lasă Un Comentariu