Principal » Software » Nwiz.Exe - ce proces este?

Nwiz.Exe - ce proces este?

Software  : Nwiz.Exe - ce proces este?

Nwiz.Exe este unul dintre procesele sistemului de operare despre care mulți utilizatori știu mult. De multe ori ne întrebăm dacă vreunul dintre procesele lansate în fundal nu sunt accidentale, nu un vierme sau alt tip de malware, care poate amenința pe computerul nostru. Nwiz.Exe sau altfel Wizard NVIDIA NVIW este unul dintre procesele de sistem și, în special, asistentul panoului de control NVIDIA NView. Acest utilizator permite utilizatorului să configureze diferite tipuri de carduri grafice sau setări de aspect cu procesor NVIDIA. Datorită acestuia, putem potrivi culorile sau determinăm numărul de monitoare conectate. Totul este pornit automat cu începutul sistemului de operare. 

Proces Nwiz.executabil, acesta este NVIDIA NOVIEW Wizard, Indică asistentul panoului de control NVIDIA NOVIEW. Panoul de control vă permite să configurați setările grafice ale unui produs NVIDIA dat (placă grafică sau cip) și oferă numeroase setări pentru reglarea setărilor. Nwiz.Exe este procesul de echipament NVIDIA și se execută automat - cu excepția cazului în care a fost modificată.

Cu toate acestea, dacă nu avem un sistem de NVIDIA încorporat în computerul nostru, nici placa grafică cu procesorul acestei mărci și totuși unul dintre procesele începute la pornire este NWiz.Exe este foarte probabil că am fost atacați de programe malware, cu inteligență a driverului de plăci grafice. Dacă fișierul NWiz.Exe este situat într-un alt director decât C: Windows System32 acest lucru este aproape sigur că virusul crește în sistemul nostru. În acest caz, scanați un program antivirus și scăpați de software nedorit.

Recomandat
Lasă Un Comentariu