Principal » Internet » NVIDIA introduce un cadru deschis pentru codarea video hardware. De parca

NVIDIA introduce un cadru deschis pentru codarea video hardware. De parca

Internet : NVIDIA introduce un cadru deschis pentru codarea video hardware. De parca

NVIDIA a lansat un nou cadru deschis pentru codificare și decodificare video și conversie de culoare. Ca și cum ar fi open source și în total, nu specificați cadrul. Dar să punem pe partea malicii, deoarece această soluție poate fi de fapt utilă.

Cadrul de procesare a videoclipurilor (VPF), deoarece acesta este numele programului, în esență, o clasă de ambalare pentru codul video închis SDK, adică bibliotecile Nvenc și NVDEC utilizate pentru accelerațiile hardware de codare. A fost creat în Python, care, potrivit lui Nvidia, simplifică, în principal, punerea în aplicare a C / C utilizat în mod normal++.

Cadrele decodificate pot fi reprezentate ca indicatori sau indicatori CUDA, iar aceasta este, în schimb, o invitație clară pentru a continua să lucreze cu acest material.

Este bine cunoscut faptul că Python este extrem de adesea folosit în scenarii asociate cu învățarea profundă și inteligența artificială. Nvidia numără, fără îndoială, aici pentru invenții de programatori, adăugând o altă soluție la și un astfel de stivă masivă de unelte.

Veți găsi în mod evident codul sursă pentru Githubi și documentația redusă împreună cu caracteristicile parametrilor - pe blogul de dezvoltare NVIDIA.

Programe

Actualizări actualizează lucrurile noi. Vezi mai multe> Hardware

Recomandat
Lasă Un Comentariu