Principal » Internet » Nvidia știe cum să arate orice film în mișcare lentă - cadrele lipsă sunt lansate

Nvidia știe cum să arate orice film în mișcare lentă - cadrele lipsă sunt lansate

Internet : Nvidia știe cum să arate orice film în mișcare lentă - cadrele lipsă sunt lansate

Unul dintre subiectele mai dificile pentru filmare este cu siguranță un peisaj care urmează să fie prezentat în mișcare lentă mai târziu. Pentru a înregistra imediat materialul corect cu numărul corespunzător de cadre pe secundă, trebuie să utilizați echipamentul rutier. Răspunsul la această problemă este să fii un nou algoritm creat de NVIDIA, care din orice înregistrare poate crea un film lichid în mișcare lentă.

Acțiunea este posibilă datorită utilizării inteligenței artificiale, care a fost pregătită anterior pe baza a 11.000 de filme înregistrate la 240 de cadre pe secundă. Era suficient ca algoritmul să poată genera cușcașul lipsă în sine și astfel prezintă în cele din urmă un film lichid.

Cercetare la NVIDIA Standard Transformarea video în mișcare lentă cu AI

Compania arată cum poate fi obținută prin echivalentul înregistrării în 240 de cuști din material, care a fost inițial înregistrată la numai 30 de cadre pe secundă și echivalent în mod analog în 480 de cuști din înregistrarea realizată în 60 FPS. În aceste cazuri, se menționează, prin urmare, despre generarea artificială de 210 și 420 de cadre pentru fiecare secundă a înregistrării originale. Deși puteți, desigur, puteți găsi imperfecțiuni, efectul este impresionant.

Pentru a arăta potențialul acestei soluții, în filmul de mai sus, există, de asemenea, fragmente ale băieților Slow Mo - cunoscute Yutubers care prezintă realitatea înconjurătoare numai pe filme în mișcare lentă. Luând fișierul de intrare una dintre înregistrările deja lente, NVIDIA arată cât de mult puteți încetini filme folosind doar inteligența artificială. Acum așteptați doar până când acest tip de soluții va deveni disponibil pentru utilizatorii de acasă.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu