Principal » Internet » NVIDIA Reflex, Broadcast și noi NVENC - verifica ce Verzii oferta fanioane

NVIDIA Reflex, Broadcast și noi NVENC - verifica ce Verzii oferta fanioane

Internet : NVIDIA Reflex, Broadcast și noi NVENC - verifica ce Verzii oferta fanioane

Astăzi nu vrem doar să jucăm jocuri. De asemenea, dorim să împărtășim această experiență și să vedem gameplay-ul altor jucători. Potrivit streamentelor numai în al doilea trimestru al acestui an, spectatorii au urmărit să spună peste 2,72 miliarde de ore de streaming live. Nu e de mirare că apar întregii sisteme de streaming video - instrumente interesante, inclusiv NVIDIA.

Sistemul de cuvinte nu este exagerat. Verzii au pregătit un întreg set de mecanisme, care într-un mod perceptibil atât pentru jucători, cât și pentru spectatori, dar și vizibili la ochiul liber, afectează o creștere semnificativă a calității fluxurilor din jocuri. Sistemul este alcătuit din trei elemente - un mecanism care permite măsurarea precisă a întârzierilor, un codificator hardware și o aplicație pentru streaming. Să ne uităm la fiecare dintre ele un separă și beneficii care vor observa datorită entuziaștilor streaming pe ambele părți ale serverelor YouTube 'a.

Nvidia Reflex

NVIDIA Reflex este cu siguranță una dintre cele mai interesante soluții din care pot folosi jucătorii pentru a reduce întârzierile. Pentru a explica funcționarea lor, este necesar să se determine ce fel de discurs de întârziere. Nu este o întârziere rezultată, de exemplu,. Preapă prea mare sau ping pierdere de pachete în timpul transferului de date de la computer la serverul de joc, dar întârziere locală - timpul între clic sau apăsarea reacției din lumea jocului. Până în prezent, pentru a măsura acest tip de întârziere, a fost necesar să se utilizeze echipamente scumpe, chiar și o cameră de filmare la o viteză de mai multe sau chiar zeci de mii de cadre pe secundă și apoi chiar o analiză atentă a fiecăruia dintre ele.

Apropo, premiera RTX 30 de carduri a fost prezentată o colecție de mecanisme, datorită cărora deținătorii de configurații bazate chiar pe sisteme vechi de patru ani - este susținută de seria GTX 900 (Maxwell Architecture) și toate aranjamentele verzi care a apărut mai târziu - va fi capabil să se simtă o scădere întârziere. Este important faptul că nu au nevoie de achiziții suplimentare, deoarece un rol-cheie în întregul sistem SDK disponibil acum Studiile responsabile pentru cele mai multe titluri de turnee (Apex Legende Call of Duty: Black Ops Războiul rece, Call of Duty: Warfare modern - Warzone, Destinul 2, Fortnite, Valorant). Datorită acestui joc dezvoltatorii vor putea să-și optimizeze titlurile pentru reducerea întârzierilor. SDK introduce, de asemenea, o serie de mecanisme de echilibrare a încărcăturii între CPU și GPU pentru cea mai mare reducere posibilă a întârzierilor.

Rezultatele reprezintă impresia - pentru destinul 2 a reușit să reducă întârzierea de la 77 ms la 51 ms, pentru Fortnite 'și de la 56 la 38 ms. De asemenea, merită remarcat faptul că Nvidia Reflex reduce întârzierile mai eficient cu încărcături mari, de ex. Reducerea întârzierilor în Fortnite afișată în rezoluția Full HD a fost de 2 ms - de la 23 la 21 ms, care este o scădere de 8,7 la sută a întârzierii. În cazul 4K joc, o întârziere de la 49 ms la 31 ms a fost redusă și, prin urmare, aproape 37%.

Beneficiile suplimentare vor putea obține monitoare G-Sync 360. În acest caz, reflexul NVIDIA automatizează procesul de reducere a întârzierii fără a fi nevoie de orice echipament extern de măsurare - totul se face la nivelul software-ului și perifericii, algoritmii procesează întregul proces de la început până la capăt. Pentru a măsura, mai întâi conectați mouse-ul la un port special de reflex USB disponibil în monitoarele G-Sync 360 Hz. Această soclu vă permite să măsurați din momentul în care convertiți cheia mecanică Apăsați pe semnalul digital. În continuare, întârzieri pot fi măsurate în toate etapele ulterioare - procesarea semnalului prin procesor, o altă fază de flux până când răspunsul jucătorului este afișat pe monitor. Nvidia poate identifica momentul reacției, de ex. împușcat de la primii pixeli și animația se bazează pe optimizarea întregului proces.

Noul encoder Nvenc

Pentru a oferi o calitate a imaginii satisfăcătoare pentru privitorul, este necesar să se mențină o viteză adecvată prin intermediul, bitrate „u. De exemplu, încărcarea unei imagini la o rezoluție de 4k și 100 de persoane fără mecanisme de compresie ar necesita o rată de biți de 1,4 GB / s. Twitch Streamers pe platformă Se recomandă furnizarea de 6 MB / s pentru streaming video în rezoluție completă HD și 60 de cadre pe secundă. Cu toate acestea, nu oferă întotdeauna astfel de conexiuni.

Se pare că apare o problemă. În timpul streaming de joc împotriva calculatorului, în același timp cu care se confruntă cu două sarcini agravante - redare cele mai grafice tridimensionale în joc și redare imagine bidimensională, care spectatorii au vizionat. Streamerii profesioniști separă de obicei aceste sarcini pe două mașini - pe una pe care o joacă, iar pe cealaltă fac imaginea din joc, care este apoi trimisă pe serverele de platformă de streaming, de exemplu. a menționat Twitch sau YouTube 'a.

De aceea, NVIDIA, în colaborare cu creatorii software-ului de radiodifuzor deschis, a decis să introducă îmbunătățiri în codul standard de Nvenc - Hardware Hardware.264. În seria GeForce RTX 20 și cea mai recentă GeForce RTX din seria 30 au fost făcute o optimizare semnificativă, datorită cărora în legătură cu generația anterioară de Nvenc cunoscută din cardurile Pascal, aceeași calitate poate fi trimisă cu o amară mult mai mică. Important, elimină complet necesitatea de a utiliza un al doilea computer - Nvenc 100% ameliorează procesorul sarcinilor legate de codificare, deoarece întregul proces are loc pe placa grafică. Codificarea pe o componentă separată a cardului va elimina, de asemenea, situațiile în care procesorul încărcătorului va fi o sticlă pentru GPU.

Rezultatele sunt vizibile cu ochiul liber pe ecranele de mai sus - în special pentru elemente mai mici (de ex. Fonturile sau caracterele îndepărtate) Numărul de artefacte rămân semnificativ reduse. Și toate acestea într-o mașină, fără a fi nevoie să se angajeze la putere de calcul suplimentar pentru a face imaginea transmise în flux.

Nvidia difuzată

Cirigarea pe propunerea NVIDII pentru entuziaștii de streaming este noua aplicație de difuzare NVIDIA. Programul a fost conceput cu precizie pentru a satisface persoanelor care doresc să împărtășească cu alt joc de joc. Datorită tratamente de optimizare inteligente, permite o creștere sensibilă a calității audio și imagini prelucrate chiar și într-o situație pe care nu avem echipament prea avansat.

Aplicația de difuzare NVIDIA Împingeți limitele cu voce și video alimentate cu AI

În primul rând, difuzarea Nvidia oferă funcția de îndepărtare inteligentă a sunetelor nedorite colectate accidental din împrejurimi. Vocea prioritară este, desigur, același jucător, iar toate zgomotele și alte sunete de mediu sunt dezactivate. Potrivit producătorului, programul este de a face față chiar dacă o persoană cu uscător de păr intră în cameră. Aplicația permite, de asemenea, utilizarea unor astfel de tratamente pe care le cunoaștem din programele de videoconferințe, de ex. Zoom. Broadcast recunoaște în mod automat marginea siluetei jucătorului, și apoi vă permite să inserați un fundal spectaculos care acoperă restul camerei. Este important, fundalul poate fi, de asemenea, același streaming de joc. Există, de asemenea, o funcție care vă permite să reduceți figura playerului pe ecran și să o plasați în colț, făcându-l în mod esențial într-un mod complet automatizat, obținem o imagine gata de flux. Există, de asemenea, un cadru auto vă permite să urmăriți mișcările pe imaginea redimensionată. Nvidia difuzare este pe deplin compatibilă cu cele mai populare platforme streamingowymi.

Programe

Actualizări actualizează produsele noi Vezi mai multe> Headgamingtrograming

Recomandat
Lasă Un Comentariu