Principal » Internet » NVIDIA G-sincronizare va fi pusă la dispoziția tuturor. El a pierdut la un standard deschis

NVIDIA G-sincronizare va fi pusă la dispoziția tuturor. El a pierdut la un standard deschis

Internet : NVIDIA G-sincronizare va fi pusă la dispoziția tuturor. El a pierdut la un standard deschis

În lume, tehnicianul de sincronizare al reîmprospătării imaginii va previna în curând standardizarea, raportează TFT Central. NVIDIA dorește să deschidă modulul G-Sync, astfel încât cărțile de concurență și alte dispozitive compatibile cu VRR sunt de asemenea utilizate.

În 2014, primele monitoare cu sincronizare dinamică au debutat, a devenit clar că consimțământul dintre producători nu sunt. NVIDIA a pus pe Sincronizarea autorului, în timp ce AMD a optat pentru rata de reîmprospătare variabilă a VESA deschisă (Daw. Adaptive-sincronizare), creând implementarea sa software - Freesync.

Pentru consumator a fost o situație, cu ușurință, nu foarte confortabilă. Este cunoscut, a venit la tranzacția legată. Cumpărați placa grafică X, trebuie să cumpărați și monitorul corespunzător. Din fericire, sfârșitul cu această mizerie.

Așa cum vă amintiți, în verdele ianuarie au extins controlorul grafic despre posibilitatea utilizării monitoarelor VRR în modul numit G-Sync compatibil. Și acum, pe măsură ce rapoartele centrale TFT, doresc să facă un pas mai departe și de monitoare deschise cu modulul G-Sync pentru echipamentul de suport VRR, care închide în cele din urmă problema tehnicilor de sincronizare a fragmentării.

Desigur, modificările software-ului de monitorizare sunt necesare pentru o astfel de procedură. Și aici există un mic inconvenient: monitoarele actuale nu sunt vrednice, afirmații Nvidia. Astfel încât schimbarea va afecta structurile viitoare.

Oricum, după păstrarea NVIDIA, puteți vedea pentru mâna dvs., ce tehnică a câștigat lupta pentru popularitate. Și acest lucru merită remarcat victoria soluției deschise peste închis.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> OkGagamingbiznes

Recomandat
Lasă Un Comentariu