Principal » Internet » NVIDIA difuzat sau certitudinea transmisiei video și audio ideale

NVIDIA difuzat sau certitudinea transmisiei video și audio ideale

Internet : NVIDIA difuzat sau certitudinea transmisiei video și audio ideale

In zilele noastre, nu este dificil să ne imaginăm o situație în care importantă conferință video cu groază pe măsură ce auzi fiori dumneavoastră vecin cu burghiu și se încălzește, un foraj proces, iar ramura neeperimentati legământului doar o distracție tare cu animale acasă. Și literal câteva secunde înainte de a începe prezentarea managementului sau a clientului cheie. O picătură de sudoare curge încet după templu. Începi să sublinieze ceea ce nu este cel mai bun lucru în acest moment.

Contrar aparițiilor, pot fi pregătite astfel de situații și vor fi tehnologia noastră Ally Modern - amestecul potrivit de software și hardware. Pe partea hardware-ului pentru a satisface nevoile noastre, GPUS NVIDIA GeForce RTX - echipat cu (printre altele) în nuclee de tensor special, care sunt utilizate pentru calcule legate de inteligența artificială (AI). Pe de altă parte, pe partea programului ne va sprijini o aplicație gratuită de difuzare NVIDIA, care trage din tehnologia SI.

NVIDIA Broadcast poate folosi ambele sisteme grafice NVIDIA GeForce RTX din modelul ridicat de 2060 (sau în cazul cardurilor Quadro-RTX 3000), precum și suporturile de sisteme RTX. Cerințele de aplicare sunt modeste - Acesta este un minim de 8 GB RAM, procesor Intel Core i5 sau procesor AMD Ryzen 5 a doua generație. Aplicația însăși este gratuită și poate fi descărcată de la NVIDIA.

Broadcast-ul NVIDIA - Creșteți confortul pe biroul de acasă și în timpul videoconferințelor

Miezurile dedicate și sprijinul inteligenței artificiale sună grozav, dar

..

Ce înseamnă deloc? Acest lucru nu înseamnă nimic mai puțin decât mai mult la o calitate superioară a transmisiei, chat vocal și video. Obținem un sunet și imagine îmbunătățit datorită soluțiilor combinate NVIDIA. NVIDIA difuzare ne va oferi nu numai pentru a elimina zgomotul nedorit, zgomotul și sunetele ambientale, dar păstrați evidența caracterului dvs., îmbunătățirea imaginii și efectele virtuale virtuale foarte personalizate, utilizarea efectelor bazate pe SI. Și toate acestea în timp real. Acum nu trebuie să căutați o cameră dezactivată la domiciliu pentru a efectua calm o conversație sau videoconferință importantă.

Nvidia difuzat - nu numai munca

Cât de ușor de ghicit, beneficiile NVIDIA Broadcast pot utiliza, de asemenea jucători și să transforme pozițiile lor într-un adevărat studio profesional. Aceste posibilități sunt chiar create pentru Streamer care difuzează să-și trăiască gameplay-ul, dar înregistrează și materiale video. Datorită efectelor bazate pe SI cade mai târziu, o mare parte din lucrarea asociată cu instalarea și amendamentele, deoarece odată ce obținem calitatea sunetului și a imaginii corespunzătoare. Uitați de scrierea unei tastaturi puternice, Pogłosach în fundal, zgomot ventilator sau efectul ecou care poate strica chiar și cele mai bune înregistrări - Nvidia difuzare va avea grijă de îndepărtarea automată a tuturor sunetelor nedorite.

Sursa de fotografii: © Materiale Partener

Despre NVIDIA Broadcast vorbește adesea în contextul îmbunătățirii sunetului, dar, de asemenea, nu se poate uita despre efectele asociate cu imaginea. Pentru a vă bucura de efecte excelente ale fundalului virtual, nu trebuie să ne gândim la achiziționarea de hardware specializate sau să creați o poziție separată cu un ecran verde. Software-ul poate, de asemenea, să urmeze mișcările noastre, astfel încât să nu ne aflăm niciodată în afara cadrului și să eliminăm automat zgomotul din imagine, ceea ce este un efect frecvent în timpul înregistrărilor într-un peisaj slab iluminat.

Producătorul a avut grijă ca cererea a fost, de asemenea, fabulosul simplu de utilizat. După pornirea programului, avem trei meniu separat pentru microfon, difuzoare și o imagine, în care putem stabili efectele de interes (de ex. Eliminarea zgomotului de sunet sau video) și verificați-le în practică. De exemplu, putem înregistra și de a testa modul în care un efect dat va afecta puritatea sunetului. Apoi rulați doar aplicația folosită de noi pentru a videoconferințelor sau pentru streaming și configurați microfonul, camera foto și difuzoarele ca NVIDIA Broadcast. Este cu adevărat totul - de acum încolo la orice provocare în timpul conferinței online sau a unui microfon și / sau o cameră nu va fi teribilă.

Sursa de fotografii: © Materiale Partener

Ce aplicații cunoscute cooperează cu transmisia NVIDIA? Există o mulțime întregi lor, dar să înlocuiască chiar discordie, de studio OBS, Streamlabs, XSplit Broadcaster, Gamecaster, Twitch Studio, Webex, Zoom, Slack, echipele Microsoft, Skype sau Google Chrome. Dacă aveți îndoieli cu privire la configurația acestor aplicații, puteți privi pagina NVIDIA care va risipi toate îndoielile noastre.

În prezent, difuzarea NVIDIA permite combinarea mai multor efecte selectate, dar trebuie, de asemenea, să vă amintiți că cu atât mai multe efecte selectați, cu atât mai mult trebuie să luăm un aspect de sarcină mai mare.

Dacă doriți să aflați mai multe despre posibilitățile de carduri NVIDIA GeForce RTX și pentru a obține câteva promoții bune, nu uitați să se uite la magazinul RTV EURO AGD.

Articolul sponsorizat

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> OnlineTransmission Application

Recomandat
Lasă Un Comentariu