Principal » Internet » Numeri6.2

Numeri6.2

Internet : Numeri6.2

Numerele sunt o foaie de calcul intuitivă și elegantă, unde puteți pregăti documente atractive vizuale cu ilustrații și diagrame. Lista de funcții contează peste 250 de activități și operațiuni, deci nu este atât de extinsă ca mulți concurenți, dar cu siguranță suficient pentru aplicații la domiciliu sau o companie mică.

30 de șabloane au fost atașate la program, cu ajutorul căruia puteți dezvolta rapid un buget la domiciliu, pregătiți o factură, o listă de prezență sau planul de adopție. Formele, multimedia, tabelele și diagramele cu două și tridimensionale pot fi adăugate la foi. Atractivitatea vizualizării datelor poate fi preluată utilizând diagrame interactive. Tabelele mari pot fi ușor filtrate și celulele sunt formatate condiționat.

Numerele sunt capabile să importe seturi de date în format CSV (separate prin virgule), din fișiere text, unde separatorul este o filă și de pe foile stocate în Excel. În calcule, puteți utiliza un set de funcții, numerotarea peste 250 de articole. Când le introduceți, puteți folosi sugestii și ajutor încorporat.

De asemenea, programul este integrat cu iCloud, care vă permite să partajați fișiere, să le urmăriți în browser și să editați pe dispozitivele mobile și un pachet de birou web.

Recomandat
Lasă Un Comentariu