Principal » Internet » Sistemul NTT principal furnizor principal de computere pe IEM 2019. Vedeți ce mașini se vor asigura

Sistemul NTT principal furnizor principal de computere pe IEM 2019. Vedeți ce mașini se vor asigura

Internet : Sistemul NTT principal furnizor principal de computere pe IEM 2019. Vedeți ce mașini se vor asigura

Sistemul NTT, unul dintre cei mai mari furnizori interni de echipamente informatice, pentru cei al șaselea expozanți de oaspeți și echipați jucătorii pe PC-urile IEM. Acestea vor fi semnate de un brand Hiro, creat special pentru a distinge echipamente pentru jucători.

Hiro W370G-H101A sunt pregătite în scopul organizării evenimentului. Aceștia sunt indivizi bine cunoscuți patronilor de evenimente de jocuri în rolul principal; a apărut deja M.în. pe Pyrkonie, Poznań joc Arena și joc-on. În plus, turneul de la semi-remorcă GG la stadionul Legiei Warszawa sau, în cele din urmă, ediția anterioară a Intel Extreme Masters, în 2018.

Din punct de vedere tehnic, HIRO-W370G SIX-H101 este un Intel Core I5-8400, 16 GB de memorie Crucial Ballistix DDR4-2666 și Sport Roșu Graphics Plac MSI GeForce 1060 GTX Gaming X 6GB, încorporat pe placa de bază MSI Gaming Z370 Plus și blocat în Carcasa este liniștită! Pure Base 600, împreună cu discul crucial MX500 250 GB și fi liniștit! Sistemul de putere 600 W. Un design care se ocupă ușor de fiecare titlu de sport.

[1/2
[1/2

Atracții IEM de către Hiro

Cu toate acestea, ceea ce evident, chiar furnizarea de calculatoare, compania de la Varșovia nu va intenționează să intenționează. NTT System va prezenta produsele sale Hiro și calculatoare de jocuri, inclusiv NTT JOC all-in-o singură structură, în timpul week-end atât în magazinul companiei, iar pe a doua săptămână, de asemenea, la standul pregătit, împreună cu un partener, Ballistix.

- Intel Extreme Masters este un eveniment unic în lume, iar pentru noi cel mai important, de asemenea, deoarece este aici că se poate vedea într-adevăr evoluția echipamentului de joc NTT System - spune Piotr Wielechowski, Product Manager la System NTT. - acum patru ani am prezentat primele accesorii HIRO. Mouse Elite Aero și a câștigat rapid recunoașterea pentru jucătorii doar IEM. Astăzi, lângă o gamă largă de accesorii, prezentăm desktop-uri și notebook-uri Hiro Gaming - adaugă, arătând în mod clar că în partea Expo ne putem aștepta, de asemenea, prezentări pentru noi dispozitive.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Okdrzgaming

Recomandat
Lasă Un Comentariu