Principal » Internet » Nshbunt în loc de ferestre? Serviciul de sănătate britanic caută alternative

Nshbunt în loc de ferestre? Serviciul de sănătate britanic caută alternative

Internet : Nshbunt în loc de ferestre? Serviciul de sănătate britanic caută alternative

Wannacry a fost grav deprimat de serviciul britanic (NHS), a cărui 90% din sistemele erau încă sub controlul suspendate Windows XP. Se estimează că acest atacator global pentru câteva zile o lucrare de 40 de spitale, nici o rețea de numărătoare. Dacă nu ar fi fost pentru medici să continue să organizeze hârtie și stilou, situația ar fi catastrofală.Microsoft, desigur, vă amintește că toate acest tip de cyberatacks sunt de la utilizarea unui sistem învechit care ar trebui înlocuit cu Windows 10. Și dacă serviciul britanic se uită la Microsoft deloc?

NHS are un plan: până în 2020, dorește să informeze complet toate centrele sale, să elimine circulația documentelor și, pe lângă faptul că a scăpat nu numai de Windows XP, dar și Windows 7 - în ianuarie 2020 de la toate vor înceta să primească patch-uri. În ipoteza, toate terminalele cu sisteme PrZedłone ar trebui transferate pe Windows10. Același lucru este valabil și pentru sistemele de servere - cuvintele cheie în acest segment Windows Server 2003 și 2008.

Cat va costa? Acest lucru nu este încă numărat, inteligența digitală, cu toate acestea, oferă, totuși, că o anuală pentru licențele Microsoft, serviciul britanic de sănătate va cheltui bine. 100mln kilograme. Și dacă acești bani nu au fost emise? Rezolvarea creatorilor de distribuție NHSbunt, Linux care ar înlocui Windows în ServiceZdrowia.

Sigur, modern, rapid și gratuit - astfel de sloganuri publicitate Această transformare Ubuntu 16.04 LTS, în care au fost introduse modificări vizuale în orice modificare a atașamentelor: pachetul LibreOffice și Mail / Calendar Birou a fost configurat să opereze sistemul de service NHSmail2.

NHOS - jucând frumos cu aplicațiile NHS

Aplicațiile medicale specializate sunt inteligente în mașinile virtuale, folosind Vagrana, Virtualboksa și Desktop integrat la distanță: În acest fel, este încă să prescrieți acest întreg software pentru Linux, iar MachineWirtualna cu ferestre susceptibile este complet izolată din rețea.

Implementarea reală a NHSbunt a împiedicat un singur lucru. Dublarea asupra a milioane de computere și 80% din aplicațiile cititorilor de carduri inteligente sunt utilizate de NHS.Există 750.000 de cărți în circulație, fiecare carte de angajat are. Fără inexistentă în Linux de a sprijini cititorii, NHSbunt ar rămâne doar o jucărie.

În săptămâna precedentă, în Leeds, totuși, a existat o descoperire.Au existat programatori din toată țara pentru a participa la Whackathon, vizând adăugarea de cititori inteligenți la NHSbunt. Ca rezultat, în scris Pythonenhsbuntu-Identitate-agent, sprijinind autentificarea de bază Platformen, prin majoritatea cititorilor populare - Omnikey 3121 IgeMalTo PC Twin.

Modul de înlocuire a software-ului de proprietate Solvingopensource 'este departe și dificil, chiar dacă în NHS în sine, cu entuziasm cu entuziasm la inițiativa OpenSource '.Better, șeful dezvoltării ecosistemului în NHS Digital, inclusiv inițiativa Code4Health pentru viață - proclamarea transformării digitale a serviciului de sănătate trebuie să aleagă să aleagă o sursă pentru a-și controla viitorul.

În plus față de problemele tehnologice, cum ar fi cititorii de carduri menționați, este un obstacol în calea implementării acestei viziuni. Întrucât se explică, întregul proces de cumpărare este o achiziție de soluții gata făcute de la producătorii de software.Acum, totuși, începe să se schimbe, medicii și personalul tehnic sunt colaborate între ele - și deschise autorilor, create pe propria lor măsură. Memorie despre atacul lui Wannacrymes aici doar ajuta, mai ales când Microsoft însuși admite, Windows 10 Tokylo este în siguranță.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu