Principal » Software » New Windows 10 - ale căror funcții vor ieși?

New Windows 10 - ale căror funcții vor ieși?

Software  : New Windows 10 - ale căror funcții vor ieși?

Primul-ministru Windows 10 În spatele nostru, mulți utilizatori au deja un nou sistem pe computerele sale, unii așteaptă încă incertitudini noi soluții. Se pare că un nou sistem este, de asemenea, noi funcții și multe soluții interesante. Da, deși unele add-on-uri și opțiuni în cea mai recentă tranșă a sistemului Microsoft nu găsesc. Să verificăm, despre care va trebui să renunțăm.

1. Sfârșitul Centrului Media Windows

Mulți utilizatori vor asocia cu siguranță acest add-on care au debutat în 2002 împreună cu o variație specială de Windows XP. Dacă cineva nu știe ce spunem

..

Acesta este motivul pentru care Microsoft împreună cu premiera Windows închide dezvoltarea acestui program. Doar la început, probabil prin curiozitate, această adăugare a fost populară. Din păcate, în timp, interesul pictat semnificativ, motiv pentru care după instalare "Dozens " Windows Media Center va dispărea din discurile noastre.

2. Gadgeturile desktop vor dispărea

Deși majoritatea utilizatorilor nu li se permite să acceseze gadget-urile desktop, dar împreună cu Windows 10 nu va exista o opțiune de a plasa pe aditivii desktop și așa-numitul. Gadgets. De ce? Cu ceva timp în urmă, sa dovedit că aceasta este o poartă pentru hackerii care au găsit un decalaj și pot prelua controlul asupra computerului doar prin gadgeturi. Microsoft în loc să lupte împotriva problemei a decis să scape de el deloc. Pe de altă parte, gadget-urile nu au fost foarte populare, au consumat o mulțime de resurse de sistem și au umplut în mod inutil sistemul.

3. Nici un DVD player

Sună puțin ciudat, dar acestea sunt fapte. După instalarea Windows 10, va trebui să instalăm software suplimentar pentru a reda multimedia de pe DVD-uri.

4. Nici o posibilitate de a dezactiva actualizarea

Din păcate, împreună cu Windows 10, va dispărea pentru a dezactiva actualizările automate de la Windows Update. Microsoft a decis să priveze utilizatorii acestei posibilități de a controla actualizările și de a preveni infecția sistemului accidental prin vulnerabilitate omisă și vulnerabilă. 

Recomandat
Lasă Un Comentariu