Principal » Internet » Un nou site web x5 cu o interfață modernă și un serviciu mai intuitiv (actualizare)

Un nou site web x5 cu o interfață modernă și un serviciu mai intuitiv (actualizare)

Internet : Un nou site web x5 cu o interfață modernă și un serviciu mai intuitiv (actualizare)

Incomedia astăzi a făcut o nouă versiune a produsului dvs. pilot cu site-ul web X5 vizat pentru webmasterii mai puțin experimentați și permiterea creării convenabile a site-urilor web, precum și a magazinelor online și a blogurilor online. Software-ul dincolo de interfața grafică actualizată introduce, de asemenea, o serie de îmbunătățiri și știri în instrumentele de gestionare a diferitelor tipuri de obiecte, forme, bloguri, cărți de oaspeți sau feeduri RSS.

[1/2

Folosind 11. Vom vedea o nouă interfață, redesign grafic la prima vedere, care, conform creatorilor corespunde cu cele mai recente tendințe și vă oferă mai multă libertate de a lucra în spațiul de lucru al proiectului. Modificările au fost, de asemenea, supuse unui expert, care încă mai este format din 5 pasi simpli, dar serviciul său este mai simplă și mai intuitivă. Programul are un nou mecanism de gestionare a modelelor și o bibliotecă reîmprospătată de motive grafice de bază. Au existat, de asemenea, posibilitatea de a defini planurile laterale proprii.

Noul site X5 introduce îmbunătățiri în instrumente pentru a gestiona obiecte, stiluri de aspect a paginii, un editor de text încorporat și grafică, galerii foto și imagini, precum și formulare de e-mail. Aplicația vă oferă posibilitatea de a planifica publicarea articolelor pe site, comentariile cititorilor, utilizarea diferitelor efecte pentru a merge pentru grafică și filme, managementul produselor în oferta de magazine și verificarea cupoanelor de reducere. Schimbare și îmbunătățire au fost de asemenea features un editor de cod manual și optimizare SEO. Informații mai detaliate despre știri pot fi găsite pe site-ul producătorului.

Cea mai recentă versiune a site-ului X5 este disponibilă pentru descărcare din baza noastră de date software. În plus față de o gamă largă de ediții comerciale, oferim și ediție gratuită.

concurs!

Avem pentru descărcarea a 5 chei de licență la site-ul X5 Evolution. Ce ar trebui să faceți pentru a lua parte la remiză? Tot ce trebuie să faceți este să aveți un cont pe bodyprogramele de portal și să comentați sub material până la sfârșitul mâinii. Desenul va avea loc pe 3 octombrie, iar oamenii selectați vor găsi cheile în profilurile lor.

Actualizați, 03.10.2014 18:25

Printre cei norocoși care vor primi cheile de licențiere la evoluția site-ului X5, s-au găsit: Marson1, Japimacho, Proktor37, Tania și Wojok040. Felicitări! Licențele vor apărea în profilurile diseară sau mâine cel târziu.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu