Principal » Internet » Noul Vivaldi disponibil. Trei ani au trecut de la premiera primei versiuni!

Noul Vivaldi disponibil. Trei ani au trecut de la premiera primei versiuni!

Internet : Noul Vivaldi disponibil. Trei ani au trecut de la premiera primei versiuni!

O nouă versiune a browserului Vivaldi a fost lansată, marcată cu numărul 1.14. Puteți să o descărcați din baza noastră de date software din Windows și Linux. Ediția nu aparține celor mai mari, iar numai parte din utilizatorii polonezi se va aplica probabil la cea mai mare noutate. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că echipa Jona von Tetzchner a fost inactivă pentru ultima lună.

Vivaldi 1.14 - Modul cititorului vertical, suportul Markdown în note și multe altele

O noutate care se va întâlni cel mai adesea cu un interes moderat de majoritatea utilizatorilor browserului polonez este de a gestiona modul vertical în modul cititor. Și nu este vorba despre posibilitatea schimbării orientării paginii, ci despre adăugarea de înregistrare cu o direcție verticală de scriere. În prezent, Vivaldi sprijină programele chineze (tradiționale și simplificate), coreeană și japoneză.

Un alt nou a apărut în managerul de note încorporat în browser. În Vivaldim 1.14 Pentru utilizatorii acestui panou, avem o veste foarte bună: de acum înainte, notele pot fi formatate cu markeri Markdown. Da, textul pregatit poate fi apoi exportat la previzualizarea fișierului HTML: Doar faceți clic pe butonul marcat cu litera M.

Alte modificări se referă, de asemenea, la meniul lateral pe care sunt încorporate panourile. În cea mai recentă versiune a browserului, puteți schimba ordinea paginilor atașate la bara laterală. Ea are loc prin drag și picătură. În plus, produsele noi au vizitat, de asemenea, setările motoarelor de căutare. Acolo puteți decide, de asemenea, cu privire la comanda din lista de motoare adăugate prin drag și drop.

Cea mai recentă versiune a programului poate fi găsită în baza noastră de date software.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu