Principal » Internet » Noua pistă de browser pune pe simplitate pentru a proteja confidențialitatea,

Noua pistă de browser pune pe simplitate pentru a proteja confidențialitatea,

Internet : Noua pistă de browser pune pe simplitate pentru a proteja confidențialitatea,

Vă permițându-vă să vă conectați la nodurile de rețea TRACKER Browser TOR a primit o actualizare care ridică numărul versiunii până la 7.5. Printre schimbările au găsit un ecran de întâmpinare actualizat. El a fost reproiectat pentru a deveni mai ușor de utilizat chiar și pentru persoanele care au pus primii pași adânci.

Noua versiune a piesei de browser se bazează pe Firefox ESR 52.6, browser Mozilla cu suport extins. Noul ecran de întâmpinare a fost simplificat, deoarece cei anteriori a trebuit să conțină prea multe informații, luând în mod inutil utilizatorii de timp. Modificările ulterioare ale interfeței trebuie, de asemenea, să fie introduse pentru a face un browser mai accesibil. Creatorii doresc să ajungă la utilizatorii mai puțin avansați, care depind de confidențialitatea în timp ce navighează pe Internet.

Sub masca veți găsi o versiune de pistă 0.3.2.0 și suport pentru protocoalele utilizate în următoarea generație de servicii de ceapă. De asemenea, vom găsi îmbunătățiri între setările browserului. Opțiunea proxy a fost asociată cu o pagină de ajutor pentru a ajuta noii utilizatori să înțeleagă funcțiile sale.

Creatorii promite o dezvoltare dinamică. Există noi funcții, inclusiv autorizarea avansată a clienților. Schimbările planificate sunt mai mult. Acestea vor fi introduse treptat, deoarece prioritatea este de a le rafina, precum și eliminarea deficiențelor actuale. Actualizările au selectat, de asemenea, extensiile și biblioteca. Două extensii de https pretutindeni și noscript sunt acum disponibile în ultima tranșă.

O listă completă a modificărilor a fost publicată pe blogul oficial. TOR Browser Browser din cea mai recentă tranșă veți găsi în baza noastră de date. O versiune pe Windows și MacOS este disponibilă.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu