Principal » Internet » Noul videoclip Lady Gaga a înregistrat iPhone „EM 11 PRO. Apple preia strategia Nokia

Noul videoclip Lady Gaga a înregistrat iPhone „EM 11 PRO. Apple preia strategia Nokia

Internet : Noul videoclip Lady Gaga a înregistrat iPhone  „EM 11 PRO. Apple preia strategia Nokia

Puteți înregistra un scurt videoclip cu telefonul smartphone și veți câștiga peste 10 milioane de vizionări într-o zi? da. În timp ce tu ești Lady Gaga.

La 28 februarie, videoclipul muzical pentru cea mai recentă cântec Lady Gaga - "Dragostea stupidă" a avut premiera ei. Nu am avea nici un motiv să scriem despre acest fapt în moduri bune, dacă nu un detaliu.

Întreaga muzica video Lady Gaga a fost inregistrata iPhone „EM 11 PRO

Un clip nou regizat de Daniela Askillla poate viziona mai jos.

Lady Gaga - dragoste stupidă (video oficială muzicală)

Apple va strica că tot materialul video de curs prin iPhone „O matrice, deși nu ascunde faptul că acesta a fost folosit pentru a utiliza instrumente suplimentare, și întreaga «apel profesional ». De asemenea, utilizat - și cum altfel - cererea de neprețuit PRO FILMIC.

Ce echipament exacte a fost folosit? Acest măr nu dezvăluie, dar se poate presupune că acesta sa încheiat cu iluminare cardanică și adecvate. Slăbiciunea profunzimea câmpului pare să sugereze că lentilele suplimentare nu au fost atinse în mod necesar (deși nu poate fi exclusă).

După iPhone „si Selena Gomez, de asemenea, a ajuns

Ca parte a campaniei care promovează capabilitățile iPhone IPPhone 'și 11 pro, smartphone-ul Apple ' A folosit pentru a trage clipul la cântec "pierdeți-vă să mă iubești".

Selena Gomez - Tu pierde la Love Me (Official Music Video)

În acest caz, totuși, au fost utilizate filtre și efecte, care maschează efectiv imperfecțiunile hardware tehnice. Clipul Lady Gaga pare să fie mai solicitantă pentru iPhone 'a.

Apple a preluat strategia Nokia

Cu mulți ani în urmă - chiar și în zilele de Windows Phone 'A - Nokia se află într-un mod similar pentru a vă promova smartphone-urile fotografice.

În 2013, lumina zilei a văzut clipul pentru piesa „Cât timp I Love You “ Ellie Goulding, care a fost înregistrat lithious 1020.

Ellie Goulding - cât timp vă voi iubi (video oficial)

La rândul său, echipa Clin Bandit a folosit 50 de exemplare ale lumii 950 pentru a angaja scene cheie în tehnologia bullet-time pentru nevoile videoclipului muzical "mai puternic ".

Clean Bandit - mai puternic [Video oficial

Mai multe exemple de videoclipuri muzicale înregistrate cu smartphone-uri pot fi găsite pe o comunicare prietenoasă.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu