Principal » Internet » Noul buzunar: Salvați articolul la mai târziu. Puteți să-l citiți sau să ascultați

Noul buzunar: Salvați articolul la mai târziu. Puteți să-l citiți sau să ascultați

Internet : Noul buzunar: Salvați articolul la mai târziu. Puteți să-l citiți sau să ascultați

O aplicație de serviciu de buzunar, un serviciu popular pentru a salva pagini pentru a citi mai târziu, a primit o mulțime de produse noi - are o nouă interfață, oferind o citire mai convenabilă a articolelor, precum și impresii mai bune de ascultare. Trebuie să știți că recent a folosit buzunar, nu trebuie să vă citești. Aplicația vă permite să ascultați articolele, citiți "vocea " prin sintetizator de vorbire.

În primul rând introduce App Pocket fonturi noi să fie mai clare și să ofere lectură confortabil pe ecranele telefoanelor smartphone. Împreună cu această schimbare, avem o interfață de ridicare pentru a ne oferi impresii consistente de la utilizarea aplicației. În setările de vizualizare a articolului, putem comuta între șerif și țărm, modifică dimensiunea fundalului și a textului.

[1/2

[Alăturați-vă [IMG = screenshot_20181015-154346 Cu toate acestea, cea mai importantă noutate este sistemul de ascultare corectat stocat în articolele de buzunar, de asemenea în poloneză. Pentru a activa acest mod, atingeți doar butonul cu imaginea căștilor din vizualizarea articolului. În setările puteți alege o limbă sintetizator și una dintre vocile disponibile. Cele mai multe dintre ele sunt disponibile offline, dar puteți profita și de voturile online cu o calitate ușor mai mare. Comparativ cu sintetizatoarele mai vechi utilizate în buzunar sunt decente și nu sună ca crearea de roboți. Aceasta nu este încă o citire naturală printr-o persoană diferită, dar puteți trăi cu ea.

[1/2

[Alăturați-vă [img = Screenshot_20181015-153921 Când citesc articole sintetizator poate rula un punct de vedere similar cu player-ul, vă permite să controlați viteza de citire, ceas o versiune text a articolului care se va derula cu progresul de citire, sau pur și simplu opriți ecranul și să se concentreze asupra conținutului, pe care le auzim.

Nu există nicio posibilitate de a testa vocea înainte de a alege să citească, din păcate, nu există, de asemenea, nici o posibilitate de a se potrivi automat cu limba sintetizatorului la articol. Cu toate acestea, dacă citim într-o singură limbă și găsim vocea dvs. preferată, aceasta este o modalitate foarte bună de a prinde în sus fără a ține în mâinile dvs. smartphone-ul dvs. smartphone.

Buzunarul este un serviciu foarte convenabil atunci când intenționați să luați articole din portalurile dvs. preferate (sper că avocații buni.PL este unul dintre ei) într-o călătorie pe un dispozitiv mobil sau le salvează astfel încât să nu rateze necitite. Buzunarul ar trebui să fie interesat mai presus de toți utilizatorii Firefox, în care serviciul a fost integrat permanent. Pentru alte browsere, sunt disponibile extensii.

Buzunarul poate fi găsit în aplicația noastră de baze de date pentru Android și iOS. Abilitatea de a folosi sinteza de vorbire este disponibilă numai în aplicațiile mobile, ne lipsește în browserul dvs.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu