Principal » Internet » Un nou Notepad ++ a tras bărbia și DDoS furie. Din nou, el a mers la musulmani în RPC

Un nou Notepad ++ a tras bărbia și DDoS furie. Din nou, el a mers la musulmani în RPC

Internet : Un nou Notepad ++ a tras bărbia și DDoS furie. Din nou, el a mers la musulmani în RPC

Chiar și editorul de text poate fi un instrument politic. O nouă versiune a Notepad ++ a provocat o furtună uriașă. Utilizatori din China SPAM Pagina Design pe intrările anti-muncitoare Githubie. Pagina principală Notepad ++ a fost indisponibilă pentru câteva ore din cauza atacului DDS.

Gratuit Uyghur - Ce se întâmplă?

Notepad ++ 7.8.1 conține în principal patch-uri minore, iar cea mai bună noutate vizibilă este o bară de progres atunci când descărcați pluginurile la program. Cea mai importantă schimbare este în numele codului acestei eliberări.

Notepad ++ v7.8.1: gratuit uyghur

În acest fel, autorul programului Don Ho atrage atenția asupra situației Ujgurów în Republica Populară Chineză. O minoritate de origine turcă, care trăiește în principal în regiunea autonomă Xinjiang Uighur (Xinjiang). Nu vă lăsați să vă numiți - această regiune are mai mult sau mai puțin aceeași autonomie ca și Tibet.

După unul dintre conflictele, UYES sunt tratați la egalitate cu teroriști, iar Sinciang este sub supraveghere strictă. Minoritatea musulmană există scopul lui Cyberratt și chiar și turiștii sunt monitorizați. Acestea vor fi expediate la „tabere educaționale “, dintre care mulți nu vin înapoi. Apărătorii drepturilor omului suspectează că membrii minorităților sunt torturați acolo.

Nu se știe dacă e mai rău decât DDOS sau comentarii

Creatorul programului Notepad ++ a fost în apărarea lui Ujgurów, care a avut grijă de întreaga armată a susținătorilor Chinei. Site-ul Notepad ++ de pe GitHub a fost umplut cu comentarii anti-numite, scrise în limba chineză și engleză. Potrivit coeziune teritorială, China este de Crăciun, iar dezvoltatorii interveni în cazurile în care nu sunt în măsură să înțeleagă.

Nu a trebuit să aștepți mult timp pentru propaganda prochiană la Gathubie a atras activiștii care nu sunt de acord cu ea. Depozitul editorului pentru programatori a fost inundat cu comentarii politice despre Tibet, Taiwan, Piața Tiananmenilor, protestele din Hong Kong, căderea "democrației occidentale" și "persoanele care trăiesc într-un regim capitalist ".

Ca și cum ar fi fost puțin, notepad-plus-plus.Org nu a fost disponibil pentru câteva ore datorită atacului DDOS (Distribuiți negarea serviciului). Nu este nevoie să efectuați o investigație pentru a ști cine stă în spatele lui - nu putea fi o coincidență. În prezent, site-ul este protejat de serverele intermediare cloudflare și funcționează bine.

„Dacă nu vom face cu politica, politica va avea grijă de noi “ - a scris creatorul Notepad ++ site-ul dumneavoastră. Noua versiune a programului nu a fost retrasă, iar Don Ho nu are nici o intenție de a tăcut sau pretinde că software-ul este neutră din punct de vedere politic. În opinia sa, acest lucru este autorii software-ului și companiile ar trebui să amesteci afacerile cu politica. Este corect?

Puteți găsi cea mai recentă versiune de Notepad ++ in baza de date programul nostru.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareNet

Recomandat
Lasă Un Comentariu