Principal » Software » Noua vopsea Microsoft - sfârșitul simplității erei

Noua vopsea Microsoft - sfârșitul simplității erei

Software  : Noua vopsea Microsoft - sfârșitul simplității erei

Mulți oameni, în special puțin mai în vârstă, amintiți-vă primele lecții de informatică, în care profesorii, de obicei, având puțin de-a face cu computerele, învățate în mod fercer cum să atragă o casă, gard, soare și alte elemente în vopseaua Microsoft Cult. Poate că în curând era cabanelor simple și ediția de bază va ajunge să ducă la modernitate.

În zilele, Gigant de la Redmond va oferi o nouă aplicație de vopsea îmbunătățită semnificativ, care se va schimba practic să nu știe. Adevărat la funcționalitatea Photoshopului va fi în continuare foarte departe, dar dacă cineva crede că poți doar să pictezi numai cabine sau lovituri simple pe greșeală. Dovada? Ei bine, modul de design din 3D va fi dedicat utilizatorilor. Și asta e ceva!

Timp de mulți ani, funcționalitatea Painta practic nu sa schimbat. Noi opțiuni au fost adăugate, dar acestea nu au fost o revoluție, ci doar în evoluție existente. În principiu, nimeni nu sa plâns de acest instrument, deoarece greu cineva a așteptat un miracol. A fost o jucărie pentru cei mai tineri utilizatori sau o modalitate foarte posturieră de a schimba rezoluția fotografiei, proporțional etc. În ciuda acestui fapt, Microsoft a decis să facă ceva despre el și, în același timp, să câștige utilizatori noi, puțin mai exigenți.

În noua ediție vopsea, găsim în primul rând interfața de utilizator complet reproiectată cu capacitatea de a configura dispozitivul cu un ecran tactil. Desigur, noua ediție va lucra numai cu sistemele Windows 10, care este o altă "încurajare" pentru a trece la cea mai recentă vizualizare a paginii. Funcțiile principale pot fi găsite pe fasciculul superior al ferestrei programului și pe toate tipurile de modificări, cum ar fi. Alegerea culorii sau tipul de selecție a obiectului este disponibilă în panoul din dreapta.

Desigur, noul mod 3D stârnește cele mai multe emoții. Opțiunile de bază includ, printre altele, posibilitatea transformării unui element de desen creat de dvs. la un obiect tridimensional. Opțiunile pentru importul de modele din bibliotecă vor fi, de asemenea, disponibile. Important, toate elementele tridimensionale pot fi ușor editate, culoare, schimbați locația sau dimensiunea acestora. Este adevărat că nu vom crea un nou Witcher în Piccie, dar probabil că va fi o mulțime.

Recomandat
Lasă Un Comentariu