Principal » Internet » Noua margine Microsoft - Cum să începeți? Prezentare generală a celor mai importante setări

Noua margine Microsoft - Cum să începeți? Prezentare generală a celor mai importante setări

Internet : Noua margine Microsoft - Cum să începeți? Prezentare generală a celor mai importante setări

Browser Microsoft Edge Chromium Engine se află într-o versiune stabilă de la ieri disponibilă tuturor comatorilor. Utilizatorii Windows 10 vor primi sub formă de actualizări, dar pot instala anterior manual, la fel ca utilizatorii de MacOS.

Deși manipularea în mare parte a noii margini 'și cromul nu este diferit de cromul popular "A, este bine să știți ce setări și opțiuni merită verificarea la început. Desigur, nu toate setările ar trebui schimbate imediat. Cu toate acestea, fiți conștienți de existența lor și știți unde să le căutați dacă este necesar.

Setări în noul Edge 'U de la crom.

Blocarea de urmărire și servicii cheie

Oamenii de îngrijire despre confidențialitate și securitate voință, în primul rând interesat în opțiunile pentru blocarea de urmărire. În Edge 'u dedicat o categorie separată în opțiuni și butoane convenabile, mari, folosind care puteți schimba parametrii cheie. Implicit, opțiunile active și recomandate "durabile ", printre altele, o parte a scripturilor personalizării și a modulelor cunoscute de urmărire dăunătoare.

Setări legate de confidențialitate.

Alegerea este chiar mai mică și mai strictă control. În acesta din urmă, elementele blocate sunt și mai mult, dar aici EDGE avertizează că acest lucru poate duce la afișarea incorectă a componentelor paginilor.

În plus față de aceste setări, există opțiuni și mai importante în secțiunea de urmărire disponibilă. Aici, printre altele, pentru a decide să împărtășească datele de diagnosticare Microsoft, să gestioneze certificate și să decidă asupra trimiterii unei cereri "nu urmați". Înainte de site-urile și fișierele rău intenționate, ajută la protejarea Microsoft Defender SmartScreen, care este activată în mod implicit.

Modificați motorul de căutare implicit

La sfârșitul secțiunii cu setările de confidențialitate și service, puteți găsi opțiunile de bara de adrese. Acest loc este posibil pentru a schimba motorul de căutare Bing implicit - de exemplu pe Google, Yahoo! Duckduckgo.

Motorul de căutare implicit poate fi modificat în setările curelei de adresă.

Controlul drepturilor paginilor

Continuarea subiectului de securitate are loc în fila cu permisiunile site-ului. Ca și în alte browsere, puteți reuși la care resursele au acces la pagini individuale. În acest fel, de exemplu, puteți determina că, dacă doriți să accesați pagina la microfonul de margine "și ați cerut întotdeauna utilizatorului permisiunea în mod continuu, el a permis întotdeauna camera, iar camera a fost împărtășită numai pe Site-uri selectate.

Opțiuni privind permisiunile la fața locului.

Aceasta este, evident, doar o configurație exemplară, dar arată cum puteți decide cum trebuie să acționeze unul dintre elementele de securitate cheie. Ferestrele pop-up, redirecționarea și anunțurile sunt blocate în mod implicit. Rezervarile și JavaScript sunt permise, printre altele,. Totul poate fi schimbat în orice moment.

Configurarea interfeței și a temei întunecate

Înainte de a începe utilizarea regulată a noului browser, interesant poate fi, de asemenea, interfață de setări conexe. În EDGE „U, aici puteți decide în primul rând pe considerentul de culoare (există, de asemenea, o culoare închisă sau ajustare automată a setărilor de sistem), afișarea curea preferată sau vizibilitatea a butonului de start.

Motivul întunecat și fonturile, adică setările interfeței.

Aspectul categoriei este, de asemenea, un loc unde puteți decide cu privire la dimensiunea subtitrărilor. În plus față de o setare simplă asociată cu dimensiunea fontului, puteți merge și la setările avansate. Opțiunile detaliate legate de fontul Sheriff și Zgy și setările de dimensiune suplimentare sunt disponibile aici.

În noul margine 'U, puteți configura, de asemenea, elementele paginii de start afișate când porniți noua cartelă. Utilizatorul poate decide cu privire la disponibilitatea de vedere abrevierilor, „Imagini ale zilei “ în fundal și anteturile mesajelor.

Pagina de start în New Edge 'U și opțiunile sale.

Apariția unui nou card poate fi personalizat într-un panou de decor mic, care poate fi găsit în colțul din dreapta sus după deschiderea unui nou card. Mai multe despre pagina de pornire de configurare a noului Edge 'și a scris într-un ghid separat.

Sincronizare

Setările de sincronizare este o secțiune care ar trebui să intereseze persoanele care doresc să utilizeze marginea 'și pe mai mult de un dispozitiv. Pentru a sincroniza, este posibil, trebuie să vă conectați la browserul de cont Microsoft - analogic, ca în cazul Chrome "și trebuie să vă conectați la contul Google 'A.

Sincronizarea este principala vizualizare din setări.

Potrivit anunțului, acum în Edge 'u nu poate sincroniza toate elementele. Acum este deja cunoscut faptul că actualizările ulterioare vor aduce schimbări în acest sens. Sincronizarea exterioară a favoritelor, setărilor, adreselor și parolelor, sincronizarea istoriei, cardurilor deschise, extensiilor și colecției vor fi, de asemenea, sincronizate aici.

Extensii - inclusiv cele din magazinul web Chrome

Reglarea browserului la preferințele dvs., merită, de asemenea, să vă amintiți extensiile. Pentru a vizualiza oferta lor în magazinul preparat de Microsoft, selectați pur și simplu extensiile din lista de opțiuni din partea dreaptă a meniului principal.

[1/2 Microsoft Magazin cu extensii.

Este demn de știut că în browser puteți instala, de asemenea, aditivi din alte magazine, inclusiv magazinul web Chrome. După vizitarea magazinului, un mesaj va fi afișat autorizației de a instala extensii din alte surse. Ar trebui să fie convenită. Din acel moment în Edge 'u poate instala aditivi primari creați pentru Google Chrome și nu numai.

Noua margine cu timpul va merge automat la utilizatorii Windows 10. Anterior, îl puteți descărca manual, de exemplu din catalogul nostru de software. Versiunile pe Windows 10 și MacOS sunt disponibile.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareNetPoranki

Recomandat
Lasă Un Comentariu