Principal » Internet » Mesagerul nou, Facebook Dating și nu numai - Zuckerberg anunță schimbări

Mesagerul nou, Facebook Dating și nu numai - Zuckerberg anunță schimbări

Internet : Mesagerul nou, Facebook Dating și nu numai - Zuckerberg anunță schimbări

F8 Conferința organizată de Facebook în principal pentru dezvoltatori. Prima zi a abuzat în anunțul noilor soluții, dintre care unii (care nu ar trebui să surprindă) se referă la securitate. Nu au existat, de asemenea, anunțuri de modificări din partea funcțională, inclusiv o funcție complet nouă Facebook și un mesager refăcut. Iată o prezentare generală a celor mai importante știri.

Messenger refăcut

Facebook ajunge înapoi și realizează că mesagerul sub forma unei aplicații mobile în timp a devenit comunicator inutil cu un vârf și momente incomod de utilizat. Având în vedere prioritatea, care este simplitatea în timpul comunicării, mesagerul va fi reproiectat pentru a deveni o aplicație mai clară.

Tema Messenger Dark, Sursa: Vargul, F8.

Noua versiune a comunicatorului ar trebui să apară pe piață în curând și dincolo de noul aspect de interfață pentru prima dată pentru a oferi o temă întunecată. Aceasta trebuie să ajute utilizatorii ecranelor OLED să economisească energie, cel mai probabil discursul este, prin urmare, un fundal complet negru.

Rescedate - Facebook Dating

Căutați dragoste pe Internet și având un cont Facebook nu va mai fi necesar să plasați altul într-unul din site-urile de dating. Facebook va lansa propriul portal numit Facedate, care va fi conectat cu Facebook.

Dacă utilizatorul decide să-l folosească, va începe să primească propuneri nu printre prietenii săi care au decis, de asemenea, să utilizeze cu fața respectivă. Interesant, cum ar fi Messenger, portalul de dating Facebook va fi, de asemenea, utilizat fără a avea un cont Facebook.

Valoarea Match Group - proprietarul Tinder (dar nu numai). Ultima zi, sursa: Google.

Ca o curiozitate, este demn de remarcat faptul că anunțul de planurile lui Zuckerberg de a lansa propria alternativă Tinder a provocat o confuzie considerabilă. În timpul zilei, valoarea grupului de meci (proprietarul TINDIND) a scăzut cu peste 22%.

Ștergeți datele de pe serverele Facebook

După o lovitură la o serie de modificări de securitate pe scandalul Cambridge Analytica, va apărea un nou instrument pe Facebook pentru a șterge datele care au fost colectate anterior pentru utilizatorul pentru publicitate și statistici. În timpul conferinței, această operațiune a fost comparată cu eliminarea cookie-urilor din browser.

WhatsApp, Instagram și realitatea virtuală pentru toată lumea

Modificările vor apărea, de asemenea, în comunicator WhatsApp. Aplicația va obține noi autocolante și capacitatea de a efectua apeluri video în grupuri. Instagram va primi în cele din urmă un chat video, o carte reîmprospătată cu un nou filtru, a cărui sarcină va fi protejarea utilizatorilor de comentarii necorespunzătoare.

[1/2

În cadrul conferinței, multe produse noi au fost legate de realitatea virtuală și extinsă. De vânzare, nu necesită utilizarea de dispozitive suplimentare pentru a seta setul OCULUS pentru $ 199 pentru o versiune de memorie de 32 GB. Mai mult de 1000 de aplicații și jocuri sunt disponibile pe ea acum.

Există multe speranțe în noul produs. Scopul este de a ajunge la tehnologie la un număr mai mare de destinatari prin simplificarea întregii structuri și oferim un preț atractiv. Oculus Gogle oferă, de asemenea, posibilitatea de a viziona filme sub TV OCULUS. Numai filmele Facebook pot fi așteptate aici, dar aplicarea aplicațiilor Netfliks și Hulu vor apărea aici.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareNet. Asigurați-vă

Recomandat
Lasă Un Comentariu