Principal » Internet » Noua carte de yoga Lenovo - prima ediție a făcut impresia, a doua lovitură plictisită

Noua carte de yoga Lenovo - prima ediție a făcut impresia, a doua lovitură plictisită

Internet : Noua carte de yoga Lenovo - prima ediție a făcut impresia, a doua lovitură plictisită

Conform anunțurilor anterioare și a scurgerilor, pe Computex 2018, a fost prezentată a doua generație de yogabook Lenovo. Caracteristici speciale? Ca și predecesorul - foarte subțire, foarte ușor, foarte elegant și în conformitate cu un mod nou, foarte atins.

Pogoń pentru implementarea "Inteligența artificială" și interfețele touch câștigă ritmul și efectele acestui tip de practică sunt acum chiar și în aspiratoare. Este o direcție bună de dezvoltare? Acest lucru va verifica piața și utilizatorii și clienții potențiali mai precis în următorii câțiva ani, dar un lucru este sigur - producătorii au o violare pe restituiri "AI " și "Touch ".

În calitate de producător, noua generație de yogabook trebuie să fie mai subțire, chiar mai ușoară, realizată din materiale și mai bune și datorită aplicării celor mai recente procesoare Intel, chiar mai eficiente. Lucrul este că prima ediție a făcut o impresie mare (dacă nu este utilizabilă, deși estetică) construcția neobișnuită și este "mai mult aceeași". Pe anumite specificații, va trebui să așteptăm. În plus, Lenovo dorește să utilizeze AI deja menționat pentru a îmbunătăți funcționarea tastaturii touch.

WindowsCentral.COM

Prezentarea a arătat, de asemenea, că echipamentul va avea un ecran tactil dublu. Cu toate acestea, nu se știe dacă aceasta va fi o soluție, cum ar fi până acum sau complet inovatoare și similară cu ceea ce ASUS prezentat în Precogul modelului prototip. Oricum, Lenovo Yogabook 2 arată foarte impresionant.

Odată ce primul ministru este planificat? Nu știm încă data exactă, dar probabil că va fi un trimestru al 3 sau 4 al acestui an.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu