Principal » Internet » Noi Kindle Oasis: În cele din urmă impermeabil, încă prea scump

Noi Kindle Oasis: În cele din urmă impermeabil, încă prea scump

Internet : Noi Kindle Oasis: În cele din urmă impermeabil, încă prea scump

Amazon a prezentat o altă versiune a cititorului Kindle Oasis - în cele din urmă impermeabil. Este cel mai înalt timp pentru a fi luați calm Kindle 'și peste apă sau la cadă. Noul Kindle Oasis are, de asemenea, o mulțime de alte îmbunătățiri în ceea ce privește prima generație prezentată la începutul anului trecut.

În primul rând, noua oază are un ecran mai mare, de 7 inch, cu o calitate comparabilă a imaginii (300 dpi). Prima oază Kindle are un afișaj foarte bun de calitate și are grijă de această caracteristică. Corpul asimetric a fost păstrat cu butoane pentru a schimba paginile pe o centură largă, menținând cititorul pentru o singură mână.

În ceea ce privește rezistența la apă, modelul Kobo Aura H2O și, de asemenea, îndeplinește cerințele standardului IPX8. Aceasta înseamnă că va supraviețui imersiei la o adâncime de 2 metri timp de o oră. Este greu de spus de ce Amazon a luat atât de mult timp să dezvolte un model impermeabil și, în același timp, o păcat că această caracteristică are doar modelul cel mai scump din familia Kindle.

Carcasa de plastic de la modelul anterior a fost înlocuit cu aluminiu, mai elegant și oferind o impresie solidă. După modificarea dimensiunilor și materialelor, cititorul continuă să măsoare 3,4 mm în cel mai subțire intepaturile, dar, din păcate, greutatea a crescut de la 131 la 194 grame.

Primul Kindle Oasis, datorită carcasei subțiri, a trebuit să meargă la unele concesii pe baterie și a acționat în mod evident mai scurt decât alți cititori ai familiei, a primit un capac de încărcare pentru ea. Noua oază, cu toate acestea, datorită unei mărimi mai mari, din nou poate acționa fără a se încărca întreaga lună. Amazon susține că bateria în noul Kindle Oasis va rezista până la 6 săptămâni, și în același timp se va încărca rapid (5-watt încărcător sarcini bateria în 2 ore), cu toate că nu știm ce standardul a fost aplicat în acest caz.

În mijloc a fost un procesor dual-core și NXP.MX7D 1 GHz, care este o promovare a Oasisului Cortex A9 precedent. În plus, noul cititor are senzori de iluminat, datorită căruia poate regla automat luminozitatea ecranului în împrejurimi.

Lista de surpriză ar trebui, de asemenea, să adauge abilitatea de a juca audiobook-uri de audibile, care vor fi livrate ambelor generații Kindle Oasis la următoarea actualizare. Din păcate, va trebui să dotați căștile fără fir, deoarece cititorul nu are prize de jack sau difuzoare. Din păcate, nu se poate face pe modelul PaperWhite care nu are un modul Bluetooth.

Noua oază este încă destul de scumpă pentru cititorul de cărți electronice, dar achiziția sa doare mai puțin decât predecesorul. Modelul cu 8 GB de memorie și publicitate costă 249 dolari SUA, iar în Amazon german 229 de euro. Premiera a fost programată pe 31 octombrie, pentru moment puteți cumpăra un cititor de pre-vânzare.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu