Principal » Internet » Noul Gmail pe iOS acceptă mai multe postări sau iPhone 'A X

Noul Gmail pe iOS acceptă mai multe postări sau iPhone 'A X

Internet : Noul Gmail pe iOS acceptă mai multe postări sau iPhone  'A X

Printre cele mai populare aplicații de trimitere în magazinul de aplicații, este evident. Până în prezent, versiunea iOS nu a oferit una dintre cele mai grave funcții de la editare pe Android. Acest lucru se schimbă împreună cu ultima actualizare - aplicația a primit în cele din urmă funcția de corespondență din afara ecosistemului Google.

Gmail pe iOS cu manipularea mai multor conturi poștale, care nu aparțin serviciului Google, a apărut în versiunea de testare din octombrie anul trecut. Pentru actualizarea unei lansare stabilă a trebuit să așteptăm un pic. Cu toate acestea, merita, deoarece acum Gmail poate deveni singura aplicație poștală pe care utilizatorii îl vor folosi pe iPhone.

Versiunea nouă marcată 5.0.171217, aduce conturi de e-mail posibile din servicii precum: iCloud, Outlook / Hotmail și Live, Office 365 sau Yahoo. În plus, este posibil să adăugați o corespondență diferită care utilizează protocolul IMAP. Printre alte noi știri, vom găsi, de asemenea, sprijin pentru iPhone 'A x.

Actualizarea ar trebui să fie deja disponibilă tuturor utilizatorilor. Aplicația din ultima versiune va găsi, de asemenea, în baza noastră de date software. O versiune pentru iOS și Android este disponibilă.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu