Principal » Internet » Noul EMET protejează Internet Explorer înainte de atacul modului lui Dumnezeu

Noul EMET protejează Internet Explorer înainte de atacul modului lui Dumnezeu

Internet : Noul EMET protejează Internet Explorer înainte de atacul modului lui Dumnezeu

Microsoft crește securitatea Windows sau cel puțin ultimele sale ediții. Publicat cu câteva zile în urmă O nouă versiune a mediului extins de instrumente care reduce riscul de atac pentru a evita modul Emet Dumnezeu realizat folosind vbscript. Această aplicație gratuită este o modalitate bună de a crește securitatea.

Atacul menționat utilizează mai multe tehnici și vulnerabilități care permit executarea de cod rău intenționată și bypass complet toate caracteristicile de protecție a memoriei. Mecanisme precum prevenirea datelor (DEP), distribuția aleatorie a spațiului de adresă (ASLR) sau protecția EAF față de codul de acoperire a sistemului dăunător, dar nu protejează împotriva scripturilor JScript și VBScript în Internet Explorer. Motorul de interpret sa dovedit a fi prea slab pentru a face față ei. script-uri rău intenționate ar putea obține permisiuni a crescut și, astfel, efectuați aceleași operații, numai că, fără un control de top.

Întreaga siguranță a codului care este efectuată este setată folosind doar un byte, steaguri de siguranță. Prin atacarea o memorie, este posibil să-l modifice, opriți controlul și, astfel, obținerea de la nivelul de script-uri de control complete. În cazul în care mai bine asigurat Internet Explorer 11, puteți ataca obiectul motor implicat în script-uri și pentru a atinge același efect. Noua versiune a Instrumentului de Experiență de atenuare îmbunătățită îmbunătățește setările de reducere a suprafeței atacului (ASR), astfel încât acest tip de funcționare nu mai este posibil. Aceasta este o schimbare foarte importantă, deoarece majoritatea atacurilor recente asupra browserului Microsoft tocmai au folosit această gaură.

O altă caracteristică nouă este introducerea așa-numitelor. Flow Guard Control (CFG), care a debutat împreună cu Visual Studio 2015. Acest mecanism vă permite să protejați aplicațiile de la injectarea unui cod necunoscut și periculos. Noul Emet folosește această soluție, se adaugă, de asemenea, bibliotecile la procesele de aplicație, care sunt protejate de el. Din păcate, numai sistemele Windows 8 pot folosi această funcție.1 și Windows 10. Ultima schimbare care a apărut în versiunea 5.2 este suportul pentru Internet Explorer (disponibil și în mod modern) Activat mod îmbunătățit protejat. Este disponibil pe Windows 8 și mai sus, astfel încât orice add-on-uri de browser să respecte securitatea pe care o pot încărca în browser.

Pachetul EMET este pus la dispoziție de Microsoft complet gratuit. Nu constituie un produs care să poată înlocui antivirusul. Acest program este utilizat pentru a consolida protecția, utilizarea mecanismelor sistemice de protecție împotriva exploatărilor. Deja fără configurație suplimentară, unele aplicații populare, cum ar fi. Browser încorporat în sistem, Java, Flash Player, Adobe Reader și Adobe Reader. Înainte de utilizarea sa ar trebui să crească: în cazul nostru, Windows 64 de biți 8.1 Internet Explorer de la alergare în pachetul EMET de fundal s-ar prăbuși și a fost inutilizabil. O problemă similară nu a apărut în timp ce versiunea pe 32 de biți a sistemului.

Pachetul Emet Versiunea 5.2 Veți găsi în baza de date software a site-ului nostru. Vă invităm să încercați. În depozitul nostru veți găsi, de asemenea, Malwarebytes Anti-Exploit, care întâlnește o sarcină similară, dar nu este la fel de problemă ca și cum aveți un loc cu EMET.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu