Principal » Internet » Un nou membru al familiei Philips Picopix: proiector și Powerbank într-unu

Un nou membru al familiei Philips Picopix: proiector și Powerbank într-unu

Internet : Un nou membru al familiei Philips Picopix: proiector și Powerbank într-unu

Pe piața poloneză, un nou proiector de buzunar HD Philips Picopix 4835 va fi disponibil pe piața poloneză. Acest model are posibilități mai bune de afișare a imaginii decât predecesorii săi și poate fi folosit și ca o baterie portabilă pe care o reîncărcați smartphone-ul.

PPX 4835 deplasează conceptul unui proiector mobil la un nivel nou. Dimensiunile sale sunt de 115 × 115 × 32 mm, iar greutatea este de doar 342 de grame. În această locuință inconfundabilă, lampa LED cu o luminozitate de 350 de lumeni ANSI echipate. Pentru un proiector mobil, este destul de mult - Picopix PPX 3610 testat de noi anul trecut expediate cu luminozitatea a 100 lumeni conectate la putere și doar 60 de lumeni pe baterie. De asemenea, putem aștepta o lucrare cea mai liniștită datorită noului sistem de răcire.

Imaginea pe care o obținem poate avea o rezoluție maximă de 1280 × 720 pixeli și avem posibilitatea de a introduce, printre altele, patch-uri de distorsiune trapezoidală. Imaginea poate avea o diagonală de măsurare de până la 150 de centimetri (381 cm).

Acest proiector are o baterie cu o capacitate de 5200 mAh. Conform producătorului, el ar trebui să fie suficient pentru 3 ore de vizionare, adică pe un singur film. În plus, în deplasare puteți utiliza proiectorul ca putere de putere și reîncărcați un alt dispozitiv - desigur, în detrimentul de vizionare a timpului.

Proiectorul a fost echipat cu conectori mini HDMI (cu suport pentru MHL) și USB. Proiectorul are difuzoare încorporate, dar puterea lor este doar 3W. De asemenea, puteți conecta difuzoarele externe sau mufele standard cu 3,5 mm. Din păcate, acest dispozitiv nu este capabil să se conecteze la difuzoarele Bluetooth. Controlul este posibil datorită puzzle-ului deasupra carcasei. Atunci când se lucrează la sursa de alimentare, proiectorul poate înlocui un televizor într-o cameră mică, puteți, de asemenea, lua cu succes pentru o vacanta.

Philips Picopix PPX 4835 a fost la prețul PLN 2199, vânzarea va începe în noiembrie. Dispozitivul este acoperit de un producător de garanție completă de 24 de luni.

Modelul descris aici are un Brother mai avansat - Picopix PPX 4935, care va fi de 300 de zloți mai scumpe. Android 4 a fost instalat pe acest proiector.4.4, astfel încât să puteți instala aplicațiile vod preferate pe acesta și pe player. Puteți să o conectați prin WiFi, puteți conecta difuzoarele Bluetooth la acesta și videoclipurile de pe cartela de memorie, care lipsește un model slab.

Dacă aceste proiectoare sunt încă prea mari pentru cineva, se poate ajunge pentru PicoPix PPX 4010, cu dimensiuni de numai 68 x 66 x 22 mm. Din păcate, imaginea sa are o rezoluție doar 854 × 480 pixeli. Prețul este PLN 1299.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu