Principal » Internet » Noul Bulk Barm Uninstaller: un instrument polonez pentru a elimina cu precizie programele

Noul Bulk Barm Uninstaller: un instrument polonez pentru a elimina cu precizie programele

Internet : Noul Bulk Barm Uninstaller: un instrument polonez pentru a elimina cu precizie programele

Verificăm programele poloneze cu mare interes. Un bun exemplu de abilități de scriere a codului polonez de înaltă calitate este Bulk CraP Uninstaller, un instrument gratuit pentru dezinstalarea programelor de pe un disc de computer. Tocmai a primit o mare actualizare.

Printre știrile principale din versiunea 4.0 Vom găsi detectarea aplicațiilor conexe atunci când eliminăm programele individuale și o nouă vizualizare TreeMap, care afișează aplicațiile instalate după mărime. Puteți face clic pe cursorul mouse-ului din zona din TreeMap, apoi va fi evidențiată o aplicație specifică.

A fost introdusă o nouă casetă de dialog, care apare după ce faceți clic pe dezinstalare. Toate dezinstalurile liniștite vor fi acum automatizate, așa că după o eroare de eroare, dezinstalarea nu va bloca. În opțiunea Vizualizare, numai programe neînregistrate (fără intrare în registru, dar prezente pe disc pot fi deja afișate). O fereastră care apare la primul start sau actualizare. Multe îmbunătățiri au fost de asemenea introduse și au fost eliminate erorile raportate anterior. Veți găsi o listă completă a modificărilor pe Githubi.

Persoanele care caută un instrument care curăță curat după programele instalate ar trebui să verifice un dezinstalator de crap în vrac. Programul este gratuit, deschis, rafinat și disponibil în poloneză (deși nu toate ecranele au fost traduse). Dacă funcționalitatea oferită vă place, puteți sprijini financiar creatorul, în acest scop ar trebui să mergeți la site-ul oficial.

Aplicația din ultima versiune poate fi găsită în baza noastră de date. Puteți să o executați fără instalare, instalatorul are opțiunea de despachetare a fișierelor în locația indicată.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu