Principal » Internet » Noul Bitdefender 2015 - producătorul a avut în sfârșit îngrijirea pachetului său

Noul Bitdefender 2015 - producătorul a avut în sfârșit îngrijirea pachetului său

Internet : Noul Bitdefender 2015 - producătorul a avut în sfârșit îngrijirea pachetului său

BitDefender tocmai a prezentat cea mai recentă ediție a pachetelor de securizare semnate pentru 2015. Software-ul este foarte popular cu comunitatea site-ului nostru și, cu siguranță, utilizatorii care au avut ocazia de a fi în zlotul fierbinte de anul trecut. Pe măsură ce motorul BitDefender este foarte apreciat, utilizează multe alte aplicații, cum ar fi securitatea totală descrisă recent, am decis să verificăm ceea ce a pregătit în noua ediție a companiei românești. Bine ați venit la o scurtă examinare.

[1/2

Instalatorul de aplicații este foarte mic și devine într-adevăr întregul pachet în cea mai recentă versiune de la paginile producătorului. După finalizarea acestuia, nu trebuie să reporniți computerul. Noua ediție a pachetelor BitDefender a fost complet aplatizată, interfața sa se referă la UI-ul modern datorită plăcilor expuse clar care transportă utilizatorul la cele mai importante funcții. Trei preocupări principale, confidențialitate, precum și instrumente suplimentare. Printre cele mai mici găsim sigură, acesta este un browser izolat, sigur care vă permite să efectuați plăți online. Noua versiune a fost integrată cu portofoliul BitDefender Wallet, care economisește datele de conectare în formularul criptat introdus pe pagini. Portofelul se integrează cu toate browserele populare.

Una dintre noile caracteristici Avem ocazia de a vedea imediat după finalizarea fazei de instalare, profilurile sunt. Aplicația poate recunoaște singuri aplicațiile de pornire, apoi ajustați modul de operare pentru ele. Producătorul a decis să grupeze întreaga categorii: modul standard, care este, în principiu, un profil universal, conceput pentru un profil de vizionare video, precum și profilul de jucător. Pentru fiecare dintre profile, aplicația ajustează funcționarea scanerului pentru utilizare, în plus, în cazul divertismentului multimedia, calculatorul ameliorează actualizările Windows, optând sarcinile și aplicațiile care operează în fundal, precum și prin selectarea planului de alimentare.

[1/2
[1/2

Foarte important, noua ediție introduce modulul de optimizare pentru fiecare produs. Chiar și cel mai ieftin BitDefender Antivirus Plus este echipat cu el. Acesta vă permite să vizualizați aplicațiile care rulează împreună cu sistemul, curățând discul din fișierele inutile (merită observat că BitDefender elimină chiar și rămășițele Windows Update), curățând registrul, precum și ștergerea browserelor de date temporare legate de confidențialitatea utilizatorilor. Modulul vă permite, de asemenea, să căutați fișiere duplicate și defragmentarea discurilor, recunoașteți corect unitățile SSD și sugerează omisiunea. Întregul poate fi acceptat folosind doar un singur buton.

Părinții ar trebui, de asemenea, să-și placă noua ediție a controlului parental. Aceasta introduce posibilitatea de gestionare a portofoliului și confortul de urmărire a activității de la distanță, direct de pe site, pe care producătorul a refastat, de asemenea. Aplicația are încă un mod "Autopilot " în care programul face decizii în mod automat, trăgând necesitatea de a se acorda atenție. În mod similar cu produsele competitive, sugerează crearea unui cont pe producător și conectați-vă la acesta din pachet. Alte modificări pe care producătorul le-a introdus sunt îmbunătățiri ale sistemului de detectare, precum și un modul de susceptibilitate raționalizat în sistem și amintește de actualizări.

Noul Bitdefeer merită atenție. Acest software poate fi numit destul de specific, pentru că în cazul în care motorul este distribuit și considerat unul dintre cele mai bune, cererile oficiale au fost tratate de multe ori un pic după o penalizare, iar utilizatorii au o mulțime de probleme. Se pare că compania a decis să aibă grijă de ei, iar noua versiune nu este doar o băutură răcoritoare. Puteți găsi aplicația în baza noastră de date de serviciu în toate edițiile: Antivirus Plus, Securitate Internet, precum și securitatea totală. Pentru moment, noua versiune este disponibilă numai în limba engleză.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu