Principal » Internet » Noul Adobe Reader se conectează la cloud-ul documentar

Noul Adobe Reader se conectează la cloud-ul documentar

Internet : Noul Adobe Reader se conectează la cloud-ul documentar

A anunțat în luna martie un alt nor Adobe deja lucrări. Documentul Cloud a fost lansat în Luni Luni, aplicațiile mobile au fost actualizate, iar binecunoscutul cititor Adobe a fost lansat în versiunea Adobe Acrobat Reader DC (adică Cloud Document). Puteți descărca, de asemenea, cititorul vechi, fără o conexiune la un nor și cu o interfață clasică.

Reader DC cu posibilitatea conexiunii la cloud-ul de documente a câștigat o nouă interfață și în Instrumente de lucru în echipa IT, adică posibilitatea de a comenta pe documente, adăugând note, text de iluminare și linie de desen, forme și ștampile în fișiere PDF. Datorită serviciului de conectare mobilă, care însoțește un nou nor, este posibil să se deschidă documente recent utilizate pe alte dispozitive fără a copia și încărcarea acestora - apar pur și simplu pe lista de fișiere din aplicația mobilă sau aplicația DC pe un alt computer.

Adăugarea semnăturilor sau inițialelor digitale pentru documentele trimise a fost, de asemenea, semnificativ mai ușoară. O nouă versiune de program, cum ar fi aplicațiile mobile, vă permite, de asemenea, să completați cu ușurință formularele și veți folosi sugestiile.

Cele mai multe funcții asociate sincronizării fișierelor, desigur, necesită o conexiune la serverele Adobe și aplicația Adobe ID, dar documentele pot fi, de asemenea, vizualizate fără logare. Potrivit anunțurilor anterioare, cititorul DC va utiliza, de asemenea, servicii de rețea de la alți producători. Programul a reușit deja să citească fișierele din SharePoint, vor apărea mai multe conturi în versiunile ulterioare ale programului.

Versiunea de bază a programului vă permite să vizualizați fișiere, comentând, adăugarea de certificate și utilizând "rigle ". Instrumentele disponibile pot fi cunoscute după "Deschis ". Funcții mai avansate, cum să combinăm documentele, optimizarea scanărilor, comparați documentele, pregătirea formularelor, imprimarea avansată sau crearea indexurilor necesită un abonament pentru a cumpăra un abonament în Document Cloud. În Polonia, din păcate, numai un abonament mai ridicat este disponibil sau Acrobat Pro DC, costă 18,44 euro pe lună dacă ne angajăm să plătim cel puțin un an. De asemenea, puteți cumpăra acces la Acroba Pro doar o lună pentru 30 de euro.

DC Acrobat Reader poate fi descărcat de la programele noastre de baze de date, iar dacă caracteristicile sale sunt insuficiente, puteți achiziționa un abonament și o funcționalitate suplimentară din cadrul programului. Aplicațiile noi sunt deja disponibile pentru dispozitivele Android și pentru iPhone-urile. Numai Adobe Reader este încă disponibil pentru Windows Phone.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu