Principal » Internet » Un nou adblock disponibil: blochează urmărirea prin intermediul rețelelor sociale

Un nou adblock disponibil: blochează urmărirea prin intermediul rețelelor sociale

Internet : Un nou adblock disponibil: blochează urmărirea prin intermediul rețelelor sociale

Facebook pentru majoritatea utilizatorilor nu sunt asociate cu securitatea datelor. Interesant că subiectul a crescut drastic cu câteva luni în urmă, când un caz de utilizare necorespunzătoare a datelor din Analytica Cambridge a apărut pe tapet. Unii dintre utilizatori au dispărut din portal, iar alții au început să o folosească cu o atenție deosebită. Foarte rapid pe piață au existat, de asemenea, extensii interesante pentru Firefox, cum ar fi containerul Facebook - un aditiv izolează activitatea asociată cu portalul (de asemenea, în afara acesteia) și împiedică colectarea suplimentară a informațiilor.

Acum, o soluție similară trebuie să ofere o echipă responsabilă de Adblock Plus. Extensie disponibilă pentru Chrome 'un Firefox, în cea mai recentă versiune blochează urmărirea informațiilor despre utilizator, care are loc, de asemenea, în afara site-urilor de socializare. Cazul nu se aplică Facebook - problema sunt butoanele pentru a partaja dacă puteți vedea conținutul selectat al datelor contului de utilizator.

Butoanele media sociale vă urmăresc întotdeauna! Aici cum le opriți!

AdBlock Plus se referă la o problemă în modul cel mai simplu posibil - blocarea afișării acestor butoane în publicațiile de rețea. Utilizatorul nu le poate folosi și, astfel, furnizând mai multe informații despre portalul de rețea socială. Extensia se ocupă de blocarea butoanelor Facebook, Twitter și Google+.

Blocarea urmăririi prin intermediul icoanelor media sociale trebuie mai întâi activată în setări. Aici pe exemplul crom 'a.

Adblock Plus poate fi descărcat prin intermediul catalogului nostru de software. O versiune pentru Google Chrome și Firefox este disponibilă.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareNet. Asigurați-vă

Recomandat
Lasă Un Comentariu