Principal » Internet » Noul Studio Video ACDSEE: Filme ușoare în mișcare 4K și înregistrarea ecranului

Noul Studio Video ACDSEE: Filme ușoare în mișcare 4K și înregistrarea ecranului

Internet : Noul Studio Video ACDSEE: Filme ușoare în mișcare 4K și înregistrarea ecranului

O nouă versiune a ACDSEE VIDEO STUDIO 3, folosit pentru montarea filmelor și a înregistrării pe ecran, tocmai a fost lansată. Acest program merită interesant deoarece este intuitiv și oferă oportunități foarte bune la un preț rezonabil și poate înlocui alte două produse - un instrument pentru înregistrarea unui desktop și o editare video neliniară.

În versiunea 3 ACDsee Video Studio, vom găsi o mulțime de produse noi în raport cu versiunea 2. În primul rând, merită să acordați atenție noilor capabilități de audio, video, text și imagini, care sunt în cele din urmă independente de tipul de mass-media pe care îl punem pe ele. Datorită acestui fapt, mai multă energie poate fi pusă într-un proces creativ, fără a avea grijă de sortarea mass-media. Un clic poate separa sunetul din imaginea din clipul sursă și manipulați volumul sunetului. De asemenea, puteți aplica filtre vizuale pe melodii video și cu imagine statică.

În timpul funcționării, puteți crea o ierarhie a căii care se comportă la fel ca straturile într-un program grafic. Avem chiar moduri diferite de amestecare a imaginilor disponibile.

Când creați un film, puteți activa previzualizarea cu posibilitatea de a ajusta dimensiunea. ACDsee Video Studio 3 are, de asemenea, opțiunea de a ajusta mai bine parametrii videoclipului exportat decât versiunea anterioară. Puteți regla imaginea și sunetul separat, inclusiv rama de dimensiune, bitrate și codecs. De asemenea, puteți crea filme 4k din această versiune.

ACDSEE VIDEO STUDIO 3 Puteți găsi în baza de date a programului nostru. O versiune gratuită de încercare este disponibilă. O versiune completă poate fi pentru $ 80 "Forever " sau pentru 30 USD pe an pe 1 PC.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu