Principal » Internet » Noul comprimat Lenovo 64 de biți aruncă liderii de piață provocatoare

Noul comprimat Lenovo 64 de biți aruncă liderii de piață provocatoare

Internet : Noul comprimat Lenovo 64 de biți aruncă liderii de piață provocatoare

La viitoarea târg IFA, care va avea loc la Berlin, nu numai echipamentul de îmbrăcăminte, cum ar fi SmartWatch. Lenovo se pregătește să prezinte o ofertă mai clasică, adică un nou comprimat de opt pe termen care provoacă un model mult mai recunoscut. Tab S8 trebuie să fie foarte ușoară, subțire și jumătate mai ieftină decât Samsung sau Apple 'a.

Cea mai recentă comprimată a proprietarilor Motorola are o grosime de numai 7,87 mm, care la lecții 295 de grame face un dispozitiv mai ușor decât iPad și aproape la fel de ușor ca Samsung Galaxy Tab S 8.4. Cea mai recentă comprimat Lenovo este echipat cu un ecran de rezoluție de 1920 pentru 1200 pixeli, 2 GB RAM și un procesor Intel Atom Z3745 cu patru nucle. Utilizarea unei unități Intel pe 64 de biți înseamnă că aceasta este prima tabletă inteli în oferta companiei chineze. Densitatea pe 283 PPI este un cer mai bun decât Samsung Galaxy Tab 4 8.0 (189 PPI), dar mai mic decât iPad Mini 2 (324 PPI). Dispozitivul Lenovo este un compromis interesant între aceste două tablete.

[1/3

Două camere vor fi responsabile pentru imagini: dreapta 8 megapixeli cu senzor F2 / 2 și față de 1,6 megapixeli. Bateria utilizată va permite 7 ore de muncă constantă.

Dispozitivul va funcționa sub controlul androidului nemodificat 4.4, care cu siguranță vor fi actualizate la viitoarea Android L. Cel mai interesant lucru este că noul comprimat va costa doar 199 $, care la prețurile concurenței este excelent.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu