Principal » Internet » Responsabilitățile de Anul Nou - Cum să le controlați?

Responsabilitățile de Anul Nou - Cum să le controlați?

Internet : Responsabilitățile de Anul Nou - Cum să le controlați?

Poate că întrebarea este oarecum eliminată din programul săptămânal de televiziune, dar oamenii care lucrează foarte mult, au un cap pe o serie de proiecte și comenzi, adesea au nevoie de sprijinul soluțiilor electronice. În astfel de situații, Wunderlist vine cu ajutorul de ajutor sau de recoltat de combine multiplatform pentru sarcini speciale.

Wunderlist Aceasta este o platformă foarte interesantă și extrem de funcțional pentru crearea, editarea și gestionarea sarcinilor, proiecte și alte lucruri de făcut. Fără îndoială, cel mai mare avantaj este programul său multiplatformowość, astfel încât programul este disponibil pe aproape orice platformă, atât fixă, cât și mobilă. Aceasta înseamnă că putem folosi serviciul pe Windows, Linux sau Mac OS, dar și pe sistemele mobile, adică. Dispozitivele Google Android și seria iPhone, iPad, Kindle, Chromebook etc. Desigur, avem acces la browserul dvs. web în lista dvs. de sarcini. În rezumat - nu vom pierde nimic!

Program Wunderlist Este în principal ateți care acordă atenție nu numai la funcționalitate, ci și aspecte vizuale. În fereastra principală a programului veți găsi o cutie de recepție și o listă completă a listelor toate create cu sarcini atribuite. În plus față de informațiile regulate despre sarcină, poate fi o notă, o dată de finalizare cu posibilitatea repetiției ciclice. Au existat, de asemenea, posibilitatea de a stabili un memento pentru a nu uita de nimic. Este ideal pentru oamenii care au în fiecare zi multe lucruri de făcut, cum ar fi. Pentru editori sau copywriteri care cooperează cu multe companii în același timp. 

Wunderlist Vă permite să sincronizați toate informațiile din același cont pe diferite dispozitive, care, în practică, înseamnă că sarcina creată, NP. Pe computer la locul de muncă va fi vizibil pe un smartphone sau un computer privat sau un smartphone pe care îl avem întotdeauna cu dvs. Producătorul a folosit, de asemenea, comenzile rapide de la tastatură și un motor de căutare util. Revenind în aspect, utilizatorul poate schimba rapid și pur și simplu fundalul ecranului de pornire, precum și definirea acțiunilor implicite în diferite situații. De asemenea, este posibilă dezactivarea sau activarea notificărilor, editarea aspectului și a compoziției panoului lateral etc. 

Hai să rezuma. CU Wunderlist Putem folosi pe un computer, telefonul smartphone, tableta și chiar pe un televizor cu acces la rețea. În plus, putem crea diferite grupuri de scrisori TJ. Muncă, cumpărături, private etc., Și aceasta înseamnă că putem crea atât proiecte complicate, cât și liste de cumpărături obișnuite. Nu puteți ascunde că Wunderist este o poziție obligatorie pentru toți cei care au mult pe cap.

Recomandat
Lasă Un Comentariu