Principal » Internet » Nou în magazinul de aplicații pe Windows: Instalarea la distanță disponibilă pe alt PC

Nou în magazinul de aplicații pe Windows: Instalarea la distanță disponibilă pe alt PC

Internet : Nou în magazinul de aplicații pe Windows: Instalarea la distanță disponibilă pe alt PC

În magazin Aplicații pentru Windows 10, unul nou a apărut, care îl aduce mai aproape de funcționalitatea Magazin Play cu programe pentru Android. Vorbesc despre posibilitatea instalării de la distanță, nu numai pe un computer pentru care se numește opțiunea. De acum puteți forța, de asemenea, instalarea pe un alt hardware disponibil al aceluiași utilizator.

Computerul Bleeping informează despre noua opțiune. Un nou buton de instalare de pe dispozitivele mele a apărut recent în versiunea web a aplicației cu aplicații pentru Windows 10. După ce a apăsat, utilizatorul este solicitat pe care dispozitivele lor ar dori să forțeze instalarea. Cu toate elementele necesare în mod analog cu selectarea dispozitivului de instalare țintă pentru Magazin Play deja menționat.

Posibilitatea de a instala aplicații de pe alte dispozitive, Sursa: Bleeping calculator.

Deci, trebuie să selectați dispozitivul potrivit în panoul pop-up și, în final, confirmați selecția cu butonul. Interesant, în cazul unui număr mai mare de dispozitive, este posibil să marcați simultan câteva pentru a forța simultan instalarea pe fiecare dintre ele. Potrivit calculatorului Bleeping, funcția nu are o instalare instantanee de aplicare pe computerele selectate. În timpul testării, programul a fost instalat în cele din urmă doar 15 minute mai târziu.

Selectarea dispozitivului pe care va fi instalat aplicația selectată. Sursa: Ghacks.

Ca și alte actualizări Windows 10 și aplicațiile și funcțiile sale cheie, de asemenea, în acest caz, noutatea nu va merge la toți utilizatorii în același timp - deși se pare că noua opțiune apare de la 6 iunie. Nu este cunoscut pentru acest moment în care se planifică sfârșitul implementării și când fiecare utilizator Windows va putea utiliza această opțiune. Ca de obicei, trebuie să aveți câteva săptămâni de răbdare.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareNet

Recomandat
Lasă Un Comentariu