Principal » Internet » Știri în fotografii pe Windows 10 disponibile pentru toată lumea

Știri în fotografii pe Windows 10 disponibile pentru toată lumea

Internet : Știri în fotografii pe Windows 10 disponibile pentru toată lumea

Microsoft a împărtășit toată o nouă versiune a aplicației Microsoft pe Windows 10. Actualizarea ar trebui să apară la toți utilizatorii de actualizare Windows 10 Creatori. Aceasta aduce un pachet mare de știri, făcând o aplicație mai atractivă și anunțând despărțirea cu "Doar un browser foto simplu".

Imaginile Microsoft sunt preinstalate, aplicație implicită pentru vizualizarea fotografiilor în Windows 10. Inițial, ea a oferit un set de opțiuni suplimentare slabă, fiind în principal o aplicație simplă pentru fotografii navigare. Acest lucru sa schimbat cu următoarele actualizări, deși aditivii nu au fost foarte mult, iar aplicația încă eliminată de la concurenți. Fotografiile lui Microsoft au fost extinse și, în curând, împreună cu o altă actualizare ridicată a Windows 10, acestea vor deveni considerate un instrument pentru editarea fotografiilor și videoclipurilor.

Desigur, acest lucru nu va fi un editor profesionist, dar cu sarcini simple ar trebui să verifice satisfăcătoare. Noua versiune introduce abilitatea de a căuta fotografii în funcție de tema sau contextul lor principal, de exemplu. Poze cu alimente. Pus în aplicare de Microsoft Algoritmi se recunosc obiecte în imagini. Acest lucru anunță confortul de navigare a bibliotecii comparabile cu competiția - fotografiile Google. În noua versiune, vom obține, de asemenea, noi opțiuni tag-ul și capacitatea de a crea materiale video.

În videoclipul creat, vom adăuga tranziții între diferite materiale, coloană sonoră și setați tema principală. Aplicația conține un set gata de coloane sonore implicite și motive, dar utilizatorul poate adăuga, de asemenea, propria lor coloană sonoră (de exemplu,. Citiți fișierul din memoria computerului dvs.) sau creați-vă propria temă. Funcția din ipotezele are m.în. Activați crearea de amintiri, fie dintr-un eveniment de naștere sau o vacanță de la Paris.

[1/2

Interesant, viitorul editare video și de a crea propriile materiale este de a fi inteligență artificială. Are o aplauze pentru cele mai bune fotografii. Scopul este de a oferi utilizatorului aplicației care necesită doar câteva click-uri pentru a genera un film interesant. Implementările acestor funcții care în versiunea completă trebuie obținute în actualizarea de toamnă ridicată a Windows 10, am verificat deja compilațiile de testare.

Interfață abordat în continuare Fluent design-ul, un nou design Microsoft. Aplicația a primit, de asemenea, un pachet de știri mai mici. S-au găsit greșeli au fost eliminate, iar întregul este de a acționa mai eficient și mai stabil. Actualizarea este probabil emisă la etape, deci dacă nu aveți încă o versiune nouă, trebuie să așteptați cu răbdare. Actualizarea este o bază pentru modificările care vor merge în curând la aplicație și este foarte posibil ca noi să nu mai tratăm ca un browser foto simplu.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu