Principal » Internet » Știri în Vivaldim: Mai mult control asupra cardurilor de zgomot

Știri în Vivaldim: Mai mult control asupra cardurilor de zgomot

Internet : Știri în Vivaldim: Mai mult control asupra cardurilor de zgomot

O altă versiune stabilă Vivaldi se apropie rapid. Înainte de a apărea, putem testa un alt obturator. Ultimul dintre aceștia aduce o noutate destul de interesantă care extinde posibilitățile de gestionare a sunetului și mai specifice carduri de mute în fundal.

Până în prezent, în Vivaldim și alte browsere populare, mute cărțile pot lua două. Cea mai convenabilă metodă de lângă comanda rapidă de la tastatură este să faceți clic pe pictograma difuzorului afișată când pagina din fila Sound Play. De asemenea, puteți să faceți clic pe butonul din dreapta al mouse-ului și să calma cardul permanent, care este util atunci când nu se redă sunete.

În cel mai recent instantaneu al Vivaldi, versiunea 17.7.735.11, dezvoltatorii programului propun un nou mod de a gestiona sunetele de pe carduri: prin comenzi de text. Doar apăsați F2 și introduceți mute în bara de comandă pentru a dezactiva cardul. Cu toate acestea, ultima versiune aduce capabilități semnificativ mai avansate de gestionare a sunetului.

În plus față de posibilitățile anterioare de a dezactiva o singură carte, este posibilă, de asemenea, să dezactivați toate cardurile în afara tuturor cardurilor active, precum și de mute. Toate aceste opțiuni sunt disponibile atât din banda de comandă, meniul disponibil după ce faceți clic dreapta pe Table și comenzile rapide ale tastaturii. Ultimul browser de lansare stabil și de testare pot fi găsite în baza noastră de date.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu