Principal » Internet » Știri în abur: Schimbări în curând în aspect și funcții sociale

Știri în abur: Schimbări în curând în aspect și funcții sociale

Internet : Știri în abur: Schimbări în curând în aspect și funcții sociale

Steamul a fost mai frecvent spus în contextul luptei împotriva comerțului neregulat, jocurile de noroc sau blocarea susținătorilor jucătorilor pentru comentarii ne-free. În cele din urmă, avem ocazia să menționăm noi produse pe platforma în sine - pe forumul interior publicat (scurs) post despre schimbările în aspectul și funcționalitatea platformei.

Serviciul Kotaku a găsit un post în care utilizatorul Nzyme33 a împărtășit informațiile publicate pe Forumul închis Developer Stavea. Desigur, cea mai mare atenție este atribuită interfeței.

Pagina principală este de a schimba, pe care gresie cu imagini din jocuri sunt de a ocupa mai mult spațiu. În plus, modul de afișare a textului asupra lor se va schimba, supapa dorește, de asemenea, să renunțe la ornamente unice nelegal.

În plus față de designul în sine, o coloană suplimentară va merge și la Steam, pe care va exista un meniu de navigare, care, având în vedere intuitarea redusă a meniului curent, este, fără îndoială, o veste bună. Prin urmare, există elemente care duc la cele mai bine vândute jocuri, premier etc.

Valve, de asemenea, nu a uitat de aspectul social. Într-un abur nou, prin urmare, va fi un panou pe care prietenii vor fi afișați sau producția populară de la ei. Știrile trebuie puse la dispoziția jucătorilor în următoarele săptămâni.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu