Principal » Internet » Noutăți în OneNote deja disponibile pentru cei din interior care au sărit înainte

Noutăți în OneNote deja disponibile pentru cei din interior care au sărit înainte

Internet : Noutăți în OneNote deja disponibile pentru cei din interior care au sărit înainte

Cererea Onenote pentru Windows 10 tocmai a fost actualizată la compilația marcată cu numărul 17.8568.5751. În acest moment, este disponibil numai pentru insiderii care au decis să sară la cea mai recentă ramură a dezvoltării sistemului ca parte a funcției Skip Afelat, pe care am descris-o cu premiera sa la sfârșitul lunii iulie. Modificările în program sunt interesante, merită să le cunoaștem.

Prima nouă noutate importantă este recunoașterea scrierii de mână și convertirea acestuia în text de calculator. Mai mult, cu formatul său original. Onenote este capabilă să recunoască atât volumul literelor, cât și culoarea acestora și fundal și apoi transformă inscripția mașinii cât mai asemănătoare:

Onenote va recunoaște notele scrise de mână și le va transforma pe un record de calculator, formatată în mod similar

O altă schimbare este implementarea navigării înapoi - înainte deasupra elementelor panglicii, care vă permite să comutați rapid între elementele programului în mod analog la browserul web. Opțiunea de a crea legături la paragrafe specifice este, de asemenea, o noutate (și, prin urmare, o improvizație ușoară a conținutului) și o copiere convenabilă a legăturilor de la note pentru a le folosi ulterior în alte locuri.

Noi culori, la modă "Rose Gold " sunt disponibile numai pentru deținătorii de abonamente Office 365

OneNote a câștigat și alte două știri, dar să le folosească, aveți nevoie de un abonament la Office 365. Apoi, vom obține, de asemenea, posibilitatea de a calcula anumite valori în opțiunile de desenare a graficelor funcțiilor (de ex. extremele lor) și culorile noilor stilouri în modul de desen.

Puteți asculta cea mai recentă versiune de onenote din baza noastră. Vă reamintim că noile produse descrise mai sus sunt disponibile numai pentru insideri ca parte a trecerii înainte.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu