Principal » Internet » Știri în Microsoft Edge: Modificări în colecții și căutare

Știri în Microsoft Edge: Modificări în colecții și căutare

Internet : Știri în Microsoft Edge: Modificări în colecții și căutare

Microsoft se mândrește cu un progres al browserului de margine. În cadrul conferinței Build 2020, au fost anunțate multe produse noi, care vor face apel nu numai utilizatorilor, ci și creatorilor părților. Cu toate acestea, utilizatorii de Internet vor căuta în primul rând o căutare rapidă pe panoul lateral și noi funcții privind colecția.

Când vine vorba de colecții, o noutate este integrarea cu Pinterest și opțiunea de a trimite pagini salvate la programul onenote, care completează anterior Trimitere la Word și Excel și Copiere. Căutarea pe bara laterală vă va permite să verificați rapid definițiile cuvintelor - selectați doar fraza cursorului, apoi utilizați meniul contextual.

Build 2020: Ce este nou de la Microsoft Edge

Marginea se schimbă de la partea tehnică. Administratorii din organizații vor putea să precizeze cu precizie regulile de sincronizare a datelor pentru angajați. Creatorii vor fi mulțumiți de posibilitatea de a mânca webview2 în aplicații (mai mult despre aceasta într-o publicație separată), precum și îmbunătățiri în domeniul serviciului de aplicare progresivă. Puteți citi despre toate produsele noi pe blogul Windows.

Marginea va apărea pe Linux

În contextul EDGE 'și merită să aveți în vedere că cel mai probabil browserul din acest an va apărea și pe Linux. Astfel de planuri au fost cunoscute pentru o lungă perioadă de timp și acum au fost confirmate suplimentar. În timpul construirii 2020, marginea a fost văzută pe Linux în timpul uneia dintre prezentări. Detalii pe care le-am descris într-o publicație separată.

Browserul Microsoft EDGE pe Windows și MacOS poate fi găsit în catalogul nostru de software.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareNet

Recomandat
Lasă Un Comentariu