Principal » Internet » Știri în Google Maps. Utilizatorii vor primi un nou widget

Știri în Google Maps. Utilizatorii vor primi un nou widget

Internet : Știri în Google Maps. Utilizatorii vor primi un nou widget

Ultima ediție a Android 12 nu înseamnă că Google sa stabilit pe lauri. Compania a fost luată ca amendamente la aplicațiile sale, planifică, de asemenea, noi widget-uri și nu știți ce vor surprinde utilizatorii în viitor. Deocamdată, noile produse se referă la hărți populare.

După cum a raportat dezvoltatorii XDA, Google a adăugat un nou widget de căutare în Google Maps. Cu ajutorul său, utilizatorii pot găsi informații interesante mai interesante, fără a începe aplicația.

Navigare rapidă

Un fir despre știri în Google Maps a apărut pe reddic. Utilizatorul Mathieu Gagnon a împărtășit ecranul pe care îl puteți vedea cum arată un widget nou, care în viitor ar trebui să apară în toți utilizatorii cererii menționate.

Sursa de fotografii: © Reddit | Mathieu Gagnon [1/3 Widget în Google Maps

Noul widget de căutare arată foarte asemănător cu cel mai devreme. Acesta din urmă a primit utilizatorii iOS în luna august a acestui an. În partea de sus, creatorii au plasat bara de căutare și sub selecția IT de comenzi rapide de navigație.

Printre comenzile rapide au existat opțiuni ca navigație rapidă la domiciliu sau la locul de muncă. Utilizatorii pot căuta, de asemenea, restaurante, magazine, cafenele și benzinării din apropiere. Interesant, widgetul în sine poate apărea, de asemenea, într-o formă care ocupă mai puțin spațiu pe ecran. Apoi sunt aparent doar patru abrevieri.

Actualizați pe hartă

Noul widget pentru prima dată a apărut cu Hărți Google în versiunea 11.3.0, dar acest lucru nu înseamnă că toți utilizatorii cu aplicația din această versiune au primit-o. Probabil că Google a decis că, în primul rând, acest nou va apărea pe dispozitive emblematice. Cu toate acestea, vă puteți aștepta ca ei să nu se termine asupra acestora, iar widgetul în sine va merge la smartphone-urile ulterioare în viitorul apropiat.

Aplicația Google Map din Android și IOS pot fi descărcate din catalogul nostru de software:

Hărți Google

navigare

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> GoogleGoogle Hărți software

Recomandat
Lasă Un Comentariu