Principal » Internet » Știri în Gmail pe Android: Textul de formatare disponibil

Știri în Gmail pe Android: Textul de formatare disponibil

Internet : Știri în Gmail pe Android: Textul de formatare disponibil

Google Gmail pe Android. De acum încolo, este posibilă formatarea textului și integrarea mai transparentă cu calendarul. Ceea ce pare destul de atractivă, totuși, se poate dovedi să piardă în greutate în viitor.

Mai ales în cazul schimbului de corespondență cu persoanele care au lipsa de estetică a esteticii și acordă atenție comportamentului de lizibilitate în e-mail, și acestea nu lipsesc. Google a permis formatarea textului de bază în aplicația mobilă. Prin urmare, îngroșarea, sublinierea, italică și schimbarea culorii textului și fundalul său sunt disponibile. Nu este dificil să ne imaginăm efectele abuzului de acest tip de funcție.

Badruga Schimbarea pare semnificativ mai rezonabilă și se aplică integrării cu calendarul. Acest lucru nu se aplică numai în Calendarul Google, Microsoft Exchange este de asemenea acceptat. Până în prezent, moderată o soluție convenabilă, când utilizatorul a primit un eveniment încorporat în e-mail, a fost necesar să începeți o aplicație externă pentru a cunoaște detaliile.

De astăzi, pur și simplu apăsați evenimentul pentru a vă familiariza cu astfel de detalii, cum ar fi data și ora exactă, organizatorul și participanții și programul. Apoi, utilizatorul informat poate decide să participe fără a fi nevoie să lase aplicația Gmail. Ultima sa versiune pe dispozitivele cu un sistem de operare Android poate fi găsită deja în baza noastră de date software.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu