Principal » Internet » Știri în Facebook Lite: Reacții disponibile și filtre de camere

Știri în Facebook Lite: Reacții disponibile și filtre de camere

Internet : Știri în Facebook Lite: Reacții disponibile și filtre de camere

Facebook, introducând alte funcții Snapchat ulterioare la software-ul care nu funcționează neapărat într-un serviciu albastru, a generat cererea pentru o versiune ușoară a cererii dvs. oficiale. Nimic ciudat că Facebook Lite se bucură de o mulțime de interes, de asemenea, în plus față de piețele de dezvoltare rapidă, care este administrată mai întâi în primul rând.

O nouă versiune a aplicației este deja disponibilă, care introduce capabilități cunoscute din versiunea standard de Facebook și, desigur, o versiune de browser. În versiunea Lite, puteți răspunde la intrări nu numai de un lajk sau de comentariu, ci și o expresie a adorării, admirației, tristeței și iritației. Despre noi produse în cerere, el a informat la intrarea pe contul său privat Sam Zuckerberg.

Cu toate acestea, aceasta nu este singura știre. Facebook a decis, de asemenea, să-și îmbogățească versiunea luminoasă a aplicațiilor de filtrare care pot fi aplicate camerei. Această funcție a fost accentuată în mod repetat în timpul acestui an F8, deci este ciudat că Facebook vrea să vândă tava cu Snapchata, de asemenea, utilizatorii o versiune ușoară a aplicației.

Desigur, fiecare informație despre produsele noi în aplicația Lite ar trebui să lumineze o lampă de avertizare - alte funcții nu duc la o creștere excesivă și repetând erorile versiunii standard? În timp ce reacțiile pot fi de fapt utile, astfel încât opțiunea de a aplica filtre pentru fotografii în cazul NP. Snapchata încarcă în mod semnificativ bateria.

Facebook Lite nu va mai fi lite? Pentru a afla despre el, există doar o singură cale. Aplicația poate fi găsită în baza noastră de date.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu