Principal » Internet » Știri de la Xiaomi: Phabil, care se va potrivi în buzunar și banda de bandă Mi 2

Știri de la Xiaomi: Phabil, care se va potrivi în buzunar și banda de bandă Mi 2

Internet : Știri de la Xiaomi: Phabil, care se va potrivi în buzunar și banda de bandă Mi 2

Deși Xiaomi încă nu a informat despre strategia sa de extindere la piețele europene sau americane, următoarele dispozitive prezentate de producătorul chinez evocă un interes enorm. Astăzi, deja știm mai multe despre două produse, care vor fi îmbogățite cu portofoliu Xiaomi: Phablie Max și MI Banda 2.

Pe forumul MIUI.COM Prima informație despre mine și atmosfera de încălzire care arată smartphone-ul a fost pus la dispoziție. Cu toate acestea, este cunoscut încă nu prea mult faptul că Xiaomi a decis să producă Phulyta. Afișajul diagonal utilizat în MI Max va avea probabil o lungime de 6,4 inci.

Pe grafica atașată la intrare, totuși, puteți vedea că locul pe care dispozitivul va fi în buzunar. Nu ar trebui să fie o surpriză: În timpul testelor Phablet, Lenovo Phab Plus am aflat că în pantaloni puteți purta un smartphone cu maximum 0,4 centimetri mai mare decât o noutate de la Xiaomi. Nu există prea multe despre specificațiile tehnice, deși similare cu designul MI5 trebuie să sugereze că la MAX va găsi Snapdragon 820.

Un alt dispozitiv nou trebuie să fie a doua ediție a SmartOpki de la Xiaomi, MI Band 2. Potrivit lui Android Central, ia prezentat șeful corporației, lei iunie pe încheietura mâinii. În plus, că MI Banda 2 va avea un afișaj, un buton fizic și o curea de cauciuc, dar este încă cunoscută.

Deși în Europa, noi asociază în principal Xiaomi cu smartphone-uri, această primă bandă a fost o lovitură reală pe piața chineză, în primul rând datorită prețului care sa ridicat la echivalentul a doar 15 $. La acest preț, obținem un pedometru încorporat sau un contor de ritm cardiac.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu