Principal » Internet » Noile fotografii Google sunt deja disponibile: aceasta este o competiție solidă pentru Flickra

Noile fotografii Google sunt deja disponibile: aceasta este o competiție solidă pentru Flickra

Internet : Noile fotografii Google sunt deja disponibile: aceasta este o competiție solidă pentru Flickra

Potrivit așteptărilor, în cadrul conferinței Google I / O în curs de desfășurare, compania a prezentat un nou serviciu pentru stocarea fotografiilor. Este universal, arată la fel ca ambele sub forma unei aplicații pentru Android, IOS și o versiune web. Deja acum putem spune că este un concurent foarte greu pentru astfel de platforme, cum ar fi Flickr.

Noul serviciu este complet automat, vă organizează fotografiile, le punem în ea, catalogând-le pe baza locului de performanță, timp și a oamenilor din imagine. Utilizatorii nu trebuie să creeze albume independent, deși acest lucru este încă posibil și a fost redenumit la colecții. Acestea sunt, de asemenea, create automat: dacă np. Alegeți o călătorie și o vom face pentru câteva fotografii, Google va putea crea automat colecția corespunzătoare și, de asemenea, creează o prezentare special pregătită pentru noi.

Se fălește producător care oferă acum capacități și număr nelimitat de utilizatori nu trebuie să vă faceți griji cu privire la faptul că vor rămâne fără loc. Putem folosi acest lucru, chiar și pentru a porni funcția de backup automat pe dispozitive Android disponibile pentru o lungă perioadă de timp - imagini localizate în foldere selectate sunt transferate automat la serviciul. Distrugerea sau pierderea dispozitivului nu înseamnă că, de asemenea, pierdem fotografiile. În ceea ce privește capacitatea nelimitată, care nu este total adevărat, deși puțini utilizatori observă de fapt diferența: Google nu numără datele stocate în serviciu, cu excepția cazului în care imaginea nu depășește 16 mp, iar filmele nu sunt la o rezoluție mai mare de 1080p. Mai mult decât atât, cea nouă sugerează comprimarea în mod automat imagini prea mari, astfel încât utilizatorul nu trebuie să vă faceți griji și să le scară singuri. Desigur, este încă posibil pentru a stoca exemplare originale, dar ele vor fi incluse în capacitatea contului nostru de Google.

O caracteristică nouă este un vrăjitor care are loc în principalele imagini reîmprospătate - un pic ca Google acum, ca sub formă de carduri informează colecții, filme sau panorame create automat. A devenit mult mai ușor să partajați fotografii, deoarece acum cu doar două clicuri le pune pe Facebook, Twitter și Google+ (utilizatorii rețelei nu trebuie să vă faceți griji). Dacă este necesar, luăm, de asemenea, o singură legătură foto. În serviciu au existat, de asemenea, instrumente de editare foto deja disponibile. Google poate ocupa acest lucru în mod automat, dar utilizatorul în orice moment, este capabil de a pune pe o imagine de un pic de efecte, îndreptați-o la fel de bine ca și cultură.

Ceea ce este foarte important, întreaga oferă aceeași funcționalitate atât pe partea de aplicații web și pentru Android, pe care le va găsi în baza de date de aplicații mobile a site-ului nostru pentru Android și iOS. În cazul în care separarea de fotografii de pe Google+ trezit îndoieli și îngrijorări cu privire la noul serviciu cuiva, atunci a venit timpul pentru a scăpa de ele: noua versiune este foarte simplu de utilizat, păstrează funcționalitatea existentă și adaugă noi opțiuni în același timp. Concurenții vor avea acum o nucă tare pentru a sparge, nu va fi ușor să luptați cu fotografiile Google.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu