Principal » Internet » New Western Digital My Design de disc și cartea mea # prasówka

New Western Digital My Design de disc și cartea mea # prasówka

Internet : New Western Digital My Design de disc și cartea mea # prasówka

Au fost create noi dispozitive în colaborare cu mai multe ori acordate, specializate în designul industrial, compania de design FuseProject - au fost concepute ținând cont de toate nevoile clienților. La crearea priorității lor, a fost de a facilita utilizatorii de interacțiune cu dispozitivul și de a-și proteja datele prin asigurarea parolei și utilizarea criptării hardware.

O parte a procesului de modernizare a designului discului meu este de a introduce șase culori expresive - negru, galben, roșu, alb, portocaliu și albastru - menținând în același timp activul de bază al acestor dispozitive, adică, asigurarea unui spațiu fiabil și portabil pentru date. Pașaportul meu pentru discul Mac este disponibil într-o versiune elegantă, alb-negru. Fiabil, disc extern desktop Cartea mea Conectează stilul original cu un spațiu de disc imens (până la 8 tb), care permite utilizatorilor să stocheze în siguranță fotografiile, filmele, muzica și documentele. Fiecare dintre dispozitivele este oferit cu un sistem automat de backup și garantarea securității parolei.

Pașaportul meu și pașaportul meu pentru discurile Mac sunt acoperite de o garanție limitată de 2 ani. Dispozitivele sunt deja disponibile în magazinul WD.Com și vânzătorii / distribuitorii selectați din întreaga lume. Sugestii prețul de vânzare cu amănuntul al pașaportului meu / pașaportul meu pentru Mac începe de la 350 PLN.

Discurile cărții mele sunt, de asemenea, acoperite de o garanție limitată de 2 ani și sunt acum disponibile în magazinul WD.Com și vânzătorii / distribuitorii selectați din întreaga lume. Prețul cu amănuntul sugerat al dispozitivelor mele de carte începe de la PLN 600.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu