Principal » Internet » Noi tehnologii de fotbal. Încă mai trebuie să câștigi fără ei?

Noi tehnologii de fotbal. Încă mai trebuie să câștigi fără ei?

Internet : Noi tehnologii de fotbal. Încă mai trebuie să câștigi fără ei?

Festivalul european de fotbal continuă în cele mai bune. Echipa noastră pentru prima dată în istoria spectacolelor pentru euro a câștigat prima întâlnire. Credem că de data aceasta, sistemul actual este spart, care ne-a însoțit jucătorii de-a lungul anilor: meciul de deschidere, se potrivește și se potrivește cu totul pentru onoare. Fotbal, desigur, este încă un sport pentru oamenii în care corpul și fantomul uman joacă un rol-cheie. Cu toate acestea, atât în ​​timpul instruirii, cât și în cele mai potrivite sunt utilizate din ce în ce mai mult în noile tehnologii informaționale. Vom aduce cele mai interesante.

Începem de la fotbonaut. Aceasta este o cușcă robotică în care recepția mingei și a acurateței este instruită. Mașina este formată din 18 module pe fiecare dintre cele patru pereți. În total, există 72. Un jucător care se află în centru este conceput pentru a lua mingea, care este concediat dintr-unul din pătrate, apoi trebuie să tacă în pătratul evidențiat. În mijloc, au fost plasate 1500 de senzori diferiți, care colectează date și le afișează la curent cu computerul. Aceasta este, printre altele, astfel de date, cum ar fi acuratețea, viteza mingea sau ritmul bătăilor inimii formatorului.

Borussia Dortmund prezintă fotbonautul

Footbonautul a fost construit în Berlin. Sistemul la LIKING JURN KLOPOWI, Fostul antrenor Dortmund Borussia. În acest club, acum câțiva ani, clasele de fotbonau au fost înscrise permanent în sesiunile de instruire de zi cu zi. Poate că aceasta a fost sursa succeselor lui Borussia în ultimii ani.

O altă curiozitate tehnologică în fotbal, această minge! Nu ceea ce, dar Adidas Micach Smart Ball. Aceasta este o minge inteligentă care este deja impresionantă. Cu toate acestea, ceea ce este cel mai important în interior. Electronica ei colectează date precum: viteza, forța de impact, cifra de afaceri sau chiar traiectoria de zbor. Datele sunt trimise automat la aplicația mobilă. Vom efectua rezultate și analize pe telefonul dvs. smartphone. Din păcate, deoarece mingea este destul de scumpă, prețul este de aproximativ 850 zloți. La ce aproximativ 2.000 de fotografii aveți nevoie

..

teren!

Nu puteți uita de benzi inteligente și alte tehnologii dansabile. Acestea sunt cele mai frecvente gadget-uri folosite în sport, nu numai în fotbal. Ce seturi mai avansate, cum ar fi Adidas Micack cu senzori de celule X-celule și de viteză, vor permite măsurarea ritmului cardiac, performanța corpului, intensitatea antrenamentului, viteza mare și chiar accelerația. Senzorii de viteză celulară adună date care sunt afișate ulterior în timpul emisiunii de meci, când afișează statistici privind numărul de kilometri, jucători individuali și întreaga echipă.

În cele din urmă, ceva care este folosit recent și a fost necesar pentru totdeauna, mai ales că meciul memorabil al Campionatelor Mondiale din 2010, între Germania și Anglia, când nu a fost considerat un scop înscris de limba engleză. Această tehnologie este linia de obiectiv.

Leoplia Anglia - Germania Cupa Mondială 2010

Acesta este un sistem destul de simplu și rapid, verificând dacă mingea a trecut linia de țintă. Folosește 14 camere de înaltă clasă plasate în jurul pitchului, care în trei dimensiuni determină poziția mingelor. Când a fost împușcat, arbitrul primește imediat notificarea pe ceasul său. Deși linia de țintă a fost cunoscută începând cu 2012, este recent utilizată doar pe o scară mai largă. Un foarte bine, sistemul este listat în Liga Premierului Engleză. Nu e de mirare că atunci sa decis să se folosească în campionatele europene în curs de desfășurare în Franța. Eficacitatea lui ar putea fi văzută în meciul Grupului polonez, când fundașul german Boameng a bătut mingea de la linia de țintă după împușcat ucrainean.

Acestea sunt doar câteva exemple despre modul în care tehnologiile moderne afectează sportul. Cu mai multe date pentru analiză, putem folosi mai bine corpul nostru. Mai presus de toate, putem elimina greșelile care sunt coșmarul, în special în meciurile de fotbal. În curând va fi o altă revoluție, deoarece judecătorii vor primi acces la repetiții, așa cum este în hochei sau volei. Schimbare bună!

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Comunitate

Recomandat
Lasă Un Comentariu