Principal » Internet » Anunțuri noi în aplicațiile Windows 10: Streamed în interiorul aplicației

Anunțuri noi în aplicațiile Windows 10: Streamed în interiorul aplicației

Internet : Anunțuri noi în aplicațiile Windows 10: Streamed în interiorul aplicației

Cu premiera de Windows 10, Microsoft a intrat pe calea până acum necontrolată. Ne-am obișnuit cu publicitatea la televiziune, radio, internet sau chiar aplicații, dar pentru mai multe conținuturi publicitare care apar în mediul nativ al sistemului de operare pe un computer personal este prea mult. Cu Calea menționată, cu toate acestea, este imposibil să se întoarcă, așa că Microsoft va cu îndrăzneală Brno. În continuare: În curând în Windows 10 vor exista reclame interactive.

Comunicarea oficială în acest caz a apărut pe un blog pentru dezvoltatori. În centrul ideii de a introduce anunțuri interactive, există o dorință de a elimina necesitatea de a lăsa aplicația să vă familiarizeze cu programul anunțat. Până în prezent, când în fereastra programului am văzut conținutul promovând un alt program, NP. Același Creator, după ce am făcut clic, am fost Windows Store.

Acesta este acest aspect pentru a schimba Microsoft. Datorită reclamelor interactive, după ce faceți clic pe un link, va fi posibil să începeți aplicația de streaming de la serverele Microsoft. Timp de trei minute veți putea utiliza complet programul ca și cum ar fi fost instalat pe dispozitivul său. După o astfel de prezentare, un buton vă permite să instalați. După ce faceți clic pe, utilizatorul va fi mutat în magazinul Windows și va putea instala aplicația.

Microsoft fierbe că nu este necesară nicio lucrare suplimentară de programator pentru a începe utilizarea noii forme de anunțuri. Recent, am informat despre produse noi similare în contextul Android, datorită căruia în publicitatea pe care o puteți juca, de exemplu, jucați în jocul promovat.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu