Principal » Internet » Noua memorie Samsung pentru smartphone-uri mai repede decât discurile SSD

Noua memorie Samsung pentru smartphone-uri mai repede decât discurile SSD

Internet : Noua memorie Samsung pentru smartphone-uri mai repede decât discurile SSD

Samsung a anunțat că începe producția de module de memorie destinate în principal pentru dispozitive mobile de 256 GB. Coreenii se laudă că noile lor amintiri sunt foarte rapide, mai rapide decât SSD-urile montate pe computere.

Producătorul din Coreea de Sud a folosit stocul standard universal Flash (UFS) 2.0. Potrivit lui Joo Sun Choi, vicepreședintele Departamentului de vânzări și Marketing Samsung care se ocupă de producția de memorie, i-a permis să ajungă de două ori o eficiență mai mare în legătură cu discurile STAA selectate. Memoria atinge 45.000 de Iopi pentru citire și 40.000 de Iopi pentru înregistrare, comparativ cu prima generație de UFS, un salt vizibil, parametrul IOPS în predecesor a fost de 19.000 pentru citire și 14.000 pentru înregistrare.

Noul modul de memorie Samsung utilizează tehnologia V-NAND. Ea atinge o citire secvențială de 850 MB / s, în timp ce viteza de înregistrare secvențială este de 260 MB / s, care este de trei ori mai rapidă decât cardul microSD eficient. În combinație cu USB 3.0 are acest lucru pentru a trimite un film de 90 de minute Fullhd (5 GB) în 12 secunde. Vom putea avea aproximativ 47 de astfel de videoclipuri pe telefonul dvs. smartphone, este într-adevăr foarte mult și la început, probabil, doar câțiva o vor folosi. Cu toate acestea, ar trebui să vă amintiți că noile smartphone-uri vă permit să înregistrați materiale în 4k, rezoluția fotografiilor atinge 20 mp, iar aplicațiile și, în special, jocurile extinse necesită tot mai mult spațiu liber.

Cu un an în urmă, Samsung a prezentat o memorie de 128 GB, în acest an a arătat modulul de 256 GB. Este foarte posibil ca în 2017 să vă informăm despre memorie care vă va permite să stocați date de 512 GB pe telefonul smartphone.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu