Principal » Internet » Noua înșelătorie Facebook? Aveți grijă de astfel de anunțuri

Noua înșelătorie Facebook? Aveți grijă de astfel de anunțuri

Internet : Noua înșelătorie Facebook? Aveți grijă de astfel de anunțuri

Canada este una dintre cele mai bune locuri de a trăi în lume. Există o escrocherie perfectă, care așteaptă doar ocazia de a obține datele noastre și de a oferi ajutor în procedurile de imigrare.

Am aflat despre noua campanie de fals pe Facebook, datorită mesajului de la unul dintre cititorii noștri. Doamna Paulina, interesată de posibilitatea de a pleca în străinătate, a decis să participe la întregul proces.

Publicitatea pe Facebook - arata adevarata

Dorința de a merge în străinătate ar trebui să fie raportate folosind formularul pe care compania pregătită pe Facebook. Publicitatea duce la serviciul "Canada Direct ". La câteva zile după finalizarea cererii, femeia a luat telefonul de la o persoană care sa prezentat ca reprezentant al corporației menționate mai sus, ajutând la imigrație în Canada.

O campanie care oferă o excursie în Canada

În timpul conversației, angajatul a pus o întrebare despre problemele punishability, numărul de copii, venituri și experiență profesională. Până atunci, cititorul nostru nu a luat nici o suspiciune, deoarece acest tip de întrebări sunt normale dacă încercați să obțineți un permis de ședere permanentă în Canada.

Când, cu toate acestea, omul a întrebat-o să plătească 3900 $ pentru începerea procedurii, Femeia a devenit suspicioasă că anunțul și operațiunile companiei pot fi o înșelătorie. Ea a decis să renunțe la participarea în continuare în proces și ne-a contactat.

Prea frumos pentru a fi adevărat

Căutarea scurtă a subliniat rapid acest lucru O companie care stă în spatele unei campanii Facebook nu depinde de încredere, Așa cum putem învăța de pe site-ul oficial al Canadei. Mai mult, pilotul de încredere online poate găsi sute de intrări au fraudat oameni în campania de pe Facebook.

Google Play și cititor PDF dăunător. Vă instalează un troian bancar

Mai mult, mai departe Partea guvernamentală oficială a Canadei, prin care putem participa la o procedură de imigrare, avertizează împotriva acestor companii. Real Formularul nu trebuie să ne costeze nimic, În plus, întregul proces nu necesită date privind capacitățile noastre financiare înainte de a ne apropia de formularul.

Am să adere la cititorii noștri înainte de a apăsa pe acest tip de publicitate. Acestea au ca scop doar doar datele stoarcă și de bani de la cei interesați de a merge din țară. Dacă de fapt suntem interesați de emigrare, ar trebui să căutăm informații cu privire la procedurile aplicabile pe site-urile oficiale ale țărilor individuale sau în siturile lor diplomatice.

Programe

Produse noi Actualizări Vezi mai mult> FraudAdafaceBookInformation

Recomandat
Lasă Un Comentariu