Principal » Internet » Noul iPhone 'y nu sunt o alegere bună pentru Youtube ' a. Aparent, chiar xiaomi mi 8 "este,

Noul iPhone 'y nu sunt o alegere bună pentru Youtube ' a. Aparent, chiar xiaomi mi 8 "este,

Internet : Noul iPhone  'y nu sunt o alegere bună pentru Youtube ' a. Aparent, chiar xiaomi mi 8

iPhone 'y XS au afișaje extraordinare OLED care oferă rezoluție înaltă, culori foarte bune, negru uimitor și suport pentru HDR. Cu toate acestea, ele nu sunt cea mai bună alegere pentru fanii YouTube 'A și nu este vorba despre prezența unor decupaje controversate.

Primii utilizatori ai iPhone 'XS nu au putut viziona aplicația YouTube și materiale în HDR, deși suportul a apărut deja pe modelul X de anul trecut. Cu toate acestea, o actualizare care ridică numărul versiunii aplicației de până la 13 a fost lansată.37 și adaugă HDR pe cea mai recentă iPhone 'ACH. Cu toate acestea, toate problemele nu au fost rezolvate.

Datorită faptului că dispozitivele Apple încă nu acceptă codecul VP9, ​​care este utilizat pe YouTube, rezoluția maximă rămâne 1080p. Da, utilizatorii iPhone scump nu au acces la materiale 1440p sau 4k. Mai mult, rezoluțiile mai mari nu sunt, de asemenea, disponibile în Safari pe MacOS, iPadach sau chiar Starter Apple TV.

Sursa: Dispozitive de semnătură YouTube

Deci, nu ar trebui să fie surprins de faptul că pe lista de dispozitive de semnătură YouTube nu a existat nici un telefon smartphone. Această listă conține smartphone-uri considerate cea mai bună alegere pentru vizualizarea YouTube 'a. Dispozitivele includ: Sony Xperia XZ3, Samsung Galaxy Nota 9, Xiaomi Mi 8 sau LG G7. YouTube spune că toate modelele de pe listă trebuie să se ocupe eficient de decodificarea rezoluției 4k, redarea filmelor în 360 °, suportul HDR, valori ridicate de FPS, se ocupă de DRM și să gestioneze codecurile de generare noi.

Ei bine, se pare că mult mai ieftin Xiaomi Me 8 poate fi o alegere mai bună pentru a viziona YouTube 'a decât cea de top iPhone. Acest lucru nu înseamnă, totuși, că filmele de pe smartphone-ul Apple arată bolnav. Dimpotrivă, calitatea imaginii este foarte mare. Cu toate acestea, rezoluțiile mai mari lipsesc decât HD Full.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> OkTinternet

Recomandat
Lasă Un Comentariu