Principal » Internet » Noi iPad-uri cu biometrie de față. Moda pentru un cadru îngust va veni pe tablete?

Noi iPad-uri cu biometrie de față. Moda pentru un cadru îngust va veni pe tablete?

Internet : Noi iPad-uri cu biometrie de față. Moda pentru un cadru îngust va veni pe tablete?

Noul iPady Pro care va debuta în 2018 va fi echipat cu webcam Truedptth. Acesta a fost deja aplicat în iPhone X, oferind o funcție de identificare a feței. Recunoașterea feței utilizatorului va merge, de asemenea, la iPadów Pro și va deveni un standard în iPhone-urile ulterioare.

Camera web Truedepth din iPhone X a înlocuit protecția biometrică utilizând amprenta digitală. Recunoaște peste 30.000 de puncte, creând o imagine detaliată a feței. Apple se mândrește cu faptul că funcția de identificare a feței este mai sigură și mai dificilă de a înșela decât atinge ID-ul de atingere a modelului degetului. Nimic nu este ciudat că anul viitor este un ID de față va deveni principala protecție biometrică a dispozitivelor mobile cu un logo înregistrat mere.

Analistul KGA, Ming-Chi Kou, cunoscut pentru furnizarea de informații dovedite despre viitoarele planuri Apple, de data aceasta a dezvăluit intenții legate de dezvoltarea identității feței. Kou crede că aparatul foto Truedepth va merge la următorul iPhone 'atunci, cel mai adesea îndepărtând complet ID-ul de atingere de la toate modelele noi. Se află, de asemenea, în noile iPad-uri, dar va fi limitat numai la modelul pro, adică Topul Apple.

Datorită utilizării ID-ului feței în iPads Pro, ID-ul atingeți probabil va dispărea de la ei, precum și butonul de acasă. Nu știm cât de subțire va avea un cadru subțire în jurul afișajului. Este posibil ca ei să fie mai largi decât în ​​iPhone X, astfel încât să se asigure o prindere confortabilă a dispozitivului.

Potrivit lui Ming-Chi Kou, camera truedeptth în hardware-ul Apple va încuraja producătorii Android să utilizeze o soluție similară.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu